Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη σε σπίτι του Ρονάλντο που διέμενε ο Βεράτι

Θύμα ληστείας έπεσε ο Ιταλός, ο οποίος νοίκιασε σπίτι που διατηρεί ο Βραζιλιάνος στην Ίμπιζα, με τους δράστες να αποσπούν χρηματικό ποσό αλλά και κοσμήματα από τη Βίλα. 

Η Αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες που ταυτοποιούνται ως φερόμενοι ως δράστεςτης ληστείας που διαπράχθηκε την Κυριακή (26/6) στο σπίτι του Ρονάλντο Ναζάριο που νοίκιασε στον Μάρκο Βεράτι και τη σύζυγό του Τζέσικα Άιντι.

Οι συλλήψεις έγιναν στο λιμάνι της Ντένια, της παραλιακής πόλης του Αλικάντε από όπου αναχωρούν οχηματαγωγά για τις Βαλεαρίδες Νήσους. Οι δύο ύποπτοι είχαν πάρει το πλοίο από την Ίμπιζα και αναχαιτίστηκαν κατά την άφιξή τους στην ηπειρωτική χώρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα των δύο συλληφθέντων ή πού βρίσκονται τα κλοπιμαία.

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν εγκληματίες εισέβαλαν στη βίλα Cala Jondal στην Ίμπιζα που νοίκιασε ο Ρονάλντο Ναζάριο στον Μάρκο Βεράτι.

Οι κλέφτες δεν είχαν δύσκολο έργο καθώς ένα παράθυρο είχε παραμείνει ανοιχτό κατά λάθος. Η λεία τους ήταν: 10.000 ευρώ σε μετρητά και τιμαλφή, κοσμήματα, ρολόγια και διαμάντια αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ από τον Βεράτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΟ Πάρου: Πρόσκληση στην τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U13 Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οργανωτικός πυρετός επικρατεί στην Πάρο και στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου λίγες μέρες πριν την τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist της κατηγορίας κάτω...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Γερμανός σέρφερ Sebastian Steudtner πιθανότατα έσπασε το δικό του ρεκόρ για το μεγαλύτερο κύμα στην ιστορία νωρίτερα φέτος. Το «τερατώδες» κύμα στο φημισμένο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο ΑΣ Απόλλων Νάξου στους αγώνες  του ειδικού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Λέσβο για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Ζ΄Περιφέρειας βόλεϊ των...