Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζώδια: Ζήλια, πάθος και εκπλήξεις! – Ποια να προσέχουν

Η Αφροδίτη σε ένταση με τον Αρη προκαλούν στην αρχή της εβδομάδας παιχνίδια έρωτα, εκρήξεις ζήλιας, τσακωμούς, αλλά στο τέλος κλείνουν την εβδομάδα με μια όμορφη και απρόσμενη έκπληξη!
  • Οι μέρες και τα ζώδια που οι σχέσεις τους, τα ταξίδια και οι ευκαιρίες απογειώνονται είναι: 8-10 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη είναι σε αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ηλιο φέρνοντας εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις και σταθεροποίηση, εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια σε Διδύμους και Ζυγούς.
  • Μαζί και τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, τα ζώδια της Αφροδίτης, οι Ταύροι και του Ουρανού, οι Υδροχόοι, κάπου θα κερδίσουν μέσα από μια αλλαγή ή απρόσμενη συνάντηση.
  • Οι μέρες που οι ρήξεις, η παράλογη βία, οι ανατροπές, τα σκάνδαλα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και σε τέχνη, πολιτισμό και καλλιτέχνες χρειάζονται μεγάλη προσοχή είναι: Στο επίκεντρο του τυφώνα 3, 4 και 6 Ιουλίου.
  • Δύο σημαντικές αλλαγές πλανητών γίνονται στις 5 Ιουλίου, ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, αφήνει τους ανέμελους Διδύμους και επισκέπτεται το ζώδιο του Καρκίνου. Θα επηρεαστεί ο τρόπος σκέψης μας, ενώ οι συζητήσεις και τα ταξίδια θα γίνουν πιο παρορμητικά και συναισθηματικά.
  • Την ίδια μέρα ο Αρης θα αφήσει τον δυναμικό Κριό και θα επισκεφθεί τον πιο σταθερό αλλά και πεισματάρη Ταύρο και η δράση όλων θα γίνει πιο νωχελική και φυσικά ιδανική για διακοπές και ραστώνη.
  • Επομένως, από τις 5 Ιουλίου θα ηρεμήσουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αλλά θα αρχίσουν να ανησυχούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Κριός  Σας προσκαλούν στο παιχνίδι του φλερτ!

Η επικοινωνία με νεαρά άτομα από το περιβάλλον σας, συζητήσεις, μηνύματα και φλερτ, συναντήσεις και συμφωνίες, μικρά ταξίδια και γνωριμίες ανανεώνουν, σας προκαλούν να ενδώσετε στο παιχνίδι του έρωτα και σας δίνουν ανάσες ξεγνοιασιάς. Προσέξτε μόνο 3-6 Ιουλίου την έκρηξη ζήλιας. Μετά ηρεμείτε και εστιάζετε στη διεκδίκηση ασφάλειας και σταθερότητας.

Ταύρος Οικονομικές συμφωνίες και μικρά ταξίδια σας ανανεώνουν

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μετά τις 7 Ιουλίου απελευθερώνει την εύνοιά της και σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, τονίζει οικονομικές υποθέσεις και έσοδα από συμφωνίες, εμπόριο και διαφήμιση της δουλειάς σας. 3-6 Ιουλίου φερθείτε διπλωματικά και φυλαχτείτε από μυστικά και παρασκήνιο.

Είστε έτοιμοι και έτοιμες να ξοδέψετε για την ομορφιά σας και μικρά ταξίδια που θα σας δώσουν ανάσες χαράς! Τα κομπλιμέντα δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 Δίδυμοι Γοητεύετε, ακτινοβολείτε και χαίρεστε με τους αγαπημένους σας

Η Αφροδίτη βοηθά να λάμψετε, να πείσετε, να γοητεύσετε και τελικά να πετύχετε τον στόχο σας. Να είστε πιο προσεχτικοί σε φιλικές σχέσεις και συλλογική δουλειά κοντά στις 6 Ιουλίου. Αλλαγές στην εμφάνισή σας σας κάνουν ακόμα πιο γοητευτικούς και το φλερτ χαρίζει τα χαμόγελα που αξίζετε!

Καρκίνος Μυστικές συναντήσεις και επικοινωνία στο τέρμα!

Μυστικά ραντεβού ή οικονομικές συμφωνίες που ακόμα δεν ανακοινώνονται, προετοιμάζουν όσα θα συμβούν το καλοκαίρι. Προσέξτε μόνο ένα μυστικό 3-6 Ιουλίου. Από τις 5 Ιουλίου ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο χαρίζει συναντήσεις, μηνύματα και ταξίδια!

 Λέων Νέες γνωριμίες, φίλοι και φλερτ!

Η Αφροδίτη μετά τις 7 Ιουλίου ευνοεί ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, ένα συμβόλαιο, μία συμφωνία για ένα μεγάλο ταξίδι και σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία με τη στήριξη σημαντικών φίλων ή του κύκλου γνωριμιών σας. Ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί σε μια παρέα ή σε ένα ταξίδι με φίλους. Προσέξτε να δράσετε τις τυχερές ημέρες!

Παρθένος Βγείτε έξω και χαρείτε!

Η Αφροδίτη μετά τις 7 Ιουλίου ευνοεί την επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση, τις δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις και γιορτές. Οι έξοδοι σε κάθε ευκαιρία ευνοούν και το φλερτ ανανεώνει. Ο Ερμής από τις 5 Ιουλίου βοηθάει την επικοινωνία με φίλους και σημαντικά πρόσωπα.

Ζυγός Εχετε την εύνοια της Αφροδίτης

Η επικοινωνία και η ικανότητα να κερδίζετε τους άλλους θα είναι το πιο δυνατό σας όπλο. Προσέξτε στην αρχή της εβδομάδας μην προκαλέσετε άθελά σας εντάσεις. Πετυχαίνετε μία συμφωνία και σχεδιάζετε ένα μελλοντικό σχέδιο. Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται ίσως από μακριά, κρατήστε τη δυνατά.

Σκορπιός Ο ερωτισμός στο αποκορύφωμά του

Μυστικοί έρωτες, κρυφά συναισθήματα, ο ερωτισμός, αλλά και ανασφάλειες και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να βρουν αρμονία και διεξόδους στο τέλος της εβδομάδας. Ο Αρης απέναντί σας προκαλεί σχέσεις και συνεργασίες για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη.

Τοξότης  Οι σύντροφοι της ζωής σας είναι δίπλα σας

Θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με σημαντικές σχέσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Θα χρειαστεί ν’ ακούσετε συνεργάτες, συμβούλους ή τον σύντροφό σας, να επικοινωνήσετε και τελικά να πετύχετε την αρμονία. Καλύτερα να το κάνετε στις ευνοϊκές μέρες της Αφροδίτης, Παρασκευή και Σαββατοκύριακο.

Αιγόκερως Σε μικρές απλές στιγμές κρύβονται ο έρωτας και η ανεμελιά

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας στον χώρο της δουλειάς, στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, αρκεί να βρείτε τον χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Θα νιώσετε να φεύγει ένα βάρος από τις 5 Ιουλίου που ο Αρης αλλάζει ζωδιακή θέση και σταθεροποιεί στόχους και συλλογική προσπάθεια. Ανακαλύπτετε τη δύναμη της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας. Οι ελεύθεροι δέχεστε με ικανοποίηση ένα φλερτ από τον χώρο της δουλειάς ή σε μια καθημερινότητα που αλλάζει!

Υδροχόος Ερωτικά διλήμματα και φλερτ ανάβουν φωτιά!

Ο Ερμής και η Αφροδίτη ενεργοποιούν τις προσωπικές σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, το παιχνίδι του έρωτα, της δημιουργίας και της χαράς. Προσέξτε πάρα πολύ μεταξύ 3 και 6 Ιουλίου να μην προκαλέσετε τη ζήλια ή την ένταση. Χρειάζεστε την ανεμελιά και θα την βρείτε, μέσα από τη διασκέδαση, το φλερτ και τον έρωτα, ακόμα περισσότερο στο τέλος της εβδομάδας. Προσέξτε μόνο τις διπλές σχέσεις και τα ερωτικά μπερδέματα!

Ιχθύες Ξαναβρίσκετε την αγάπη

Η οικογένεια και οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους πρωταγωνιστούν και στις ευνοϊκές ημερομηνίες όλα μπορούν να ξαναβρούν τον λόγο για να διαρκέσει η αγάπη. Προσέξτε μόνο κοντά στις 3 έως 6 Ιουλίου μήπως εσείς οι ίδιοι πληγώσετε τους άλλους ή ακόμα και να προκληθεί μια ένταση. Θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία μπορούν να βρουν δημιουργική διέξοδο. Η ανανέωση του σπιτιού σας θα σας βοηθήσει σε ένα όμορφο κλίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...