Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη: «Ξύλο» και στα μπαρ του νησιού των Κυκλάδων – Σαν επιδημία εξαπλώνεται η «μόδα» του χαστουκιού

Μετά τα χαστούκια και τα χτυπήματα στο κεφάλι στα μπαρ της Ίου, ίδιες εικόνες και σε μπαρ στη Σαντορίνη. Οι τουρίστες στο δημοφιλέστατο νησί των Κυκλάδων, εκτός από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, φαίνεται ότι αναζητούν και το μπαρ που με κάθε σφηνάκι, κερνά και μία… στο κεφάλι.

Στο LIVE NEWS μίλησε αποκλειστικά μία γυναίκα που επισκέφθηκε το συγκεκριμένο μπαρ και έμεινε με το στόμα ανοιχτό μόλις αντιλήφθηκε ότι η ατραξιόν ήταν αυτή η άκρως επικίνδυνη πρόκληση.

«Το είδα, δηλαδή ήμουν εκεί. Τα παιδιά ήταν σε κατάσταση μέθης γύρω από το μπαρ και ανέβαιναν δύο άτομα στο μπαρ επάνω και με ρόπαλα ο ένας, με καφάσι ο άλλος, ανάλογα την βραδιά αλλάζει και το σκηνικό» ανέφερε.

«Τους φοράνε τα κράνη και χτυπούσαν τα κράνη με τα ρόπαλα, αντίστοιχα σας λέω ή τα καφάσια, τους χτυπούσαν με δύναμη και δώσε του να πίνουνε και ξανά. Γίνεται έτσι ένας ανταγωνισμός. Ποιος θα αντέξει περισσότερο, με ρόπαλα, με πυροσβεστήρες, με καφάσια» πρόσθεσε η τουρίστρια.

Ανυπομονούν για ένα χτύπημα
Στην Σαντορίνη το χαστούκι για ένα σφηνάκι δεν έχει φτάσει ακόμη, όμως, το χτύπημα στο κεφάλι είναι κάτι το οποίο συμβαίνει εδώ και χρόνια στο μπαρ.

Άλλωστε εικόνες σαν και αυτές περιλαμβάνονται και στο διαφημιστικό βιντεάκι στην επίσημη ιστοσελίδα του μαγαζιού, προκειμένου προσελκύσει τους τουρίστες που αναζητούν εναγωνιωδώς αυτήν την… ακατανόητη ευχαρίστηση!

«Αυτό το γεγονός, αυτό το γεγονός είδα. Πραγματικά είναι επικίνδυνο. Τα παιδιά είναι τύφλα, δεν ξέρουνε τι πίνουνε, βάζουν τα κράνη, τους χτυπάνε στο κεφάλι. Είναι φοβερά επικίνδυνο γιατί είναι και σε κατάσταση μέθης και δεν καταλαβαίνουν. Δηλαδή τους δίνουν τους δίσκους με τα σφηνάκια και τα ποτά εναλλάξ και μετά τα καφάσια, οι πυροσβεστήρες… Και νέα παιδιά; Αλλά είναι γνωστό, εξάλλου σε όλα τα social τα παιδιά ανεβάζουν stories, το θεωρούνε δηλαδή και κατόρθωμα. Θα δείτε ανεβάστε κάθε βράδυ τις σκηνές αυτές. Είναι παλιό, παλιό το γεγονός αυτό» συμπλήρωσε η τουρίστρια.

Όπως φαίνεται, τα χαστούκια και τα χτυπήματα στο κεφάλι, είναι κάτι το οποίο συμβαίνει τουλάχιστον μια δεκαετία στην Ίο αλλά και στη Σαντορίνη, προέρχεται από το εξωτερικό και οι τουρίστες να κάνουν ουρά, ανυπομονώντας να ζήσουν αυτήν την επικίνδυνη εμπειρία στις διακοπές τους στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι όταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν με...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της τελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Από τη Γενική Περιφερειακή...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Για μία ακόμη φορά η αφρικανική σκόνη «έπνιξε» τη νότια και κεντρική Ελλάδα με το ευρωπαϊκό σύστημα Κοπέρνικος να το μετρά ως ένα από...