Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Οι γιατροί αφαιρούν μπουκάλι νερού από τον πισινό Ιρανού με δυσκοιλιότητα!

Ένας Ιρανός χρειάστηκε να βγάλει από τον πισινό του ένα μπουκάλι νερού 19 εκατοστών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail». Ο δυσκοίλιος 50χρονος, που δεν κατονομάστηκε, φοβήθηκε τόσο πολύ την αντίδραση της συζύγου του, που καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια για τρεις ημέρες. Τον είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο του Ιράν, επειδή ανησυχούσε γιατί δεν έτρωγε, αλλά και για την αδυναμία του να πάει στην τουαλέτα.

Ο άνδρας δεν είπε στους γιατρούς ότι αυτό συνέβαινε επειδή είχε μέσα του ένα μπουκάλι των 250ml. Το εντόπισαν μόνο όταν τον έστειλαν για αξονική τομογραφία. Γράφοντας στο περιοδικό «Clinical Case Reports», οι γιατροί είπαν ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι είχε βάλει το αντικείμενο μέσα του λόγω «αμηχανίας και φόβου για τη γυναίκα του».

Ο 50χρονος είχε σπρώξει πρώτα το κάτω μέρος του μπουκαλιού μέσα, ώστε να μπορεί να το βγάλει πιάνοντας το πάνω μέρος. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βγάλει το αντικείμενο, αφήνοντας το πλαστικό μπουκάλι σφηνωμένο βαθιά μέσα στο παχύ έντερό του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Ιμάμ Χομεϊνί, στο Σάρι, δεν είπαν αν ο άνδρας εξήγησε γιατί έσπρωξε το μπουκάλι μέσα του. Αν και, σημείωσαν ότι, η σεξουαλική ικανοποίηση βρίσκεται, συνήθως, πίσω από τέτοιες εισαγωγές.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε ιστορικό κατάθλιψης, μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και του χορηγήθηκε αναισθησία για να του αφαιρέσουν το μπουκάλι από το ορθό. Οι χειρουργοί προσεκτικά και αργά, όπως γράφει η «Daily Mail», έσυραν το μπουκάλι και δεν υπήρξε ρήξη ή αιμορραγία.

Μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο ο άνδρας πήρε εξιτήριο και παραπέμφθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ένα μήνα μετά τη δοκιμασία του, ο άνδρας φέρεται να μην έχει υποστεί περαιτέρω προβλήματα ή να μην έχει κανένα πρόβλημα με τις κινήσεις του εντέρου του.

Οι γιατροί του NHS έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες περιπτώσεις. Από την ανάλυση περσινών δεδομένων, οι γιατροί είδαν περίπου 400 τέτοια περιστατικά. Με τα κρούσματα εγκλωβισμού αντικειμένων στο ορθό να αυξάνονται στη Βρετανία, οι ερευνητές εικάζουν ότι οφείλονται, κατά κύριο λόγο, στην αυξανόμενη χρήση πορνό στο διαδίκτυο και στην πρόσβαση όλο και περισσότερων ατόμων σε σεξουαλικά παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Μέση Ανατολή βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» ενός «γενικευμένου περιφερειακού πολέμου», προειδοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας, καταγγέλλοντας...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Ιταλία ως έθνος παγωτού επιδεικνύει τα διαπιστευτήριά της, με μια ειδική νέα γεύση για τους υπουργούς Εξωτερικών που συγκεντρώνονται για τη συνάντηση της...

ΔΙΕΘΝΗ

Ένας άνδρας που φέρεται ότι βρισκόταν σε επαφή με τις ρωσικές υπηρεσίες κατασκοπείας και τις βοηθούσε να ετοιμάσουν μια απόπειρα εναντίον του Ουκρανού προέδρου...

ΔΙΕΘΝΗ

Εντείνονται οι φόβοι για γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές από αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης -επικαλούμενα αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ότι το...