Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έλον Μασκ: Το πρώτο βίντεο από τις διακοπές του στη Μύκονο

Ο Έλον Μασκ είναι ο τελευταίος μεγιστάνας από μια μακρά λίστα ηθοποιών, πολιτικών, αθλητών, επιχειρηματιών που επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους. Ο ισχυρός άνδρας της Tesla βρίσκεται από χθες στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Η κάμερα του Mykonos Live TV «έπεσε πάνω» στον ιδιοκτήτη της Tesla την ώρα που αποχωρούσε διά θαλάσσης από το γνωστό εστιατόριο Spilia στην περιοχή της Αγίας Άννας συνοδευόμενος από την καλλονή σύντροφό του, Νατάσα Μπάσετ και έχοντας γύρω του πολλούς σεκιούριτι, ένας από τους οποίους κρατούσε στα χέρια του ένα μεγάλο μπουκάλι ροζέ κρασί γνωστής γαλλικής ετικέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX έφτασε αργά τη νύχτα στη Μύκονο με ιδιωτικό αεροσκάφος και το μεσημέρι έκανε εμφάνιση σε εστιατόριο στην Αγία Άννα. Όπως αναφέρουν τοπικές πηγές, συνοδεύεται από φίλους και πολλούς σωματοφύλακες.

Αργά χθες το βράδυ ένα tweet της Elon Jets έδειχνε ότι το αεροσκάφος τύπου Gulfstream του μεγιστάνα Έλον Μασκ  προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Αυτό ήταν από μόνο του αρκετό για να αρχίσουν σήμερα το πρωί οι συζητήσεις και η φημολογία.

Λίγες ώρες αργότερα, έτερο tweet δημοσιογράφου περιελάμβανε φωτογραφία με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Tesla να επιβαίνει σε φουσκωτό φορώντας μακό μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου και τη λεζάντα «Elon musk just arrived in Mykonos».

Πέραν τούτου, δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην Χώρα της Μυκόνου ή σε κάποιο διάσημο beach club, ενώ πλην ελαχίστων κανείς δεν γνωρίζει αν ο Μασκ μένει σε κάποια βίλα ή σε θαλαμηγό που έχει νοικιάσει.

Ο Έλον Μασκ έκανε την πρώτη του έξοδο στο εστιατόριο «Σπηλιά» στην περιοχή της Αγίας Άννας όπου και γευμάτισε με εφτά άτομα, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα. Όταν τελείωσαν αποχώρησαν με φουσκωτό από το εστιατόριο και σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψαν στην βίλα που έχει νοικιάσει ο Μασκ στην περιοχή του Τούρλου, πάνω από το νέο λιμάνι της Μυκόνου για να ξεκουραστούν.

 

Η άφιξή του στο νησί των Κυκλάδων έρχεται εν μέσω της μεγάλης δικαστικής μάχης με το Twitter που κατέθεσε αγωγή σε βάρος του, ζητώντας την απόδοση 44 δισ. δολαρίων, το ποσό της μέχρι πρότινος δρομολογούμενης εξαγοράς δηλαδή, ως αποζημίωση για αθέτηση συμφωνίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Με μία και μόνο αίτηση στην Ενιαία Πύλη Ψηφιακής Πρόσβασης στην Κοινωνική Προστασία ο πολίτης θα αιτείται για όλα τα επιδόματα και παροχές που...

ΕΛΛΑΔΑ

Αποδομήθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ηρακλείου, συμμορία τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ανηλίκων...

ΕΛΛΑΔΑ

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Τούρκου με κουρδικές ρίζες ( γεν.1996 ) μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο Γ.Ν. Γεννηματάς ύστερα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια κάθειρξη είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Η απόφαση είναι...