Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Παντρεύτηκαν Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ – Οι πρώτες εικόνες

Η τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, όπως αναφέρουν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αφού το ζευγάρι επανενώθηκε πρόσφατα, σχεδόν 20 χρόνια αφού τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους, καθώς αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους.

Η εφημερίδα New York Post ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της την άδεια γάμου από την κομητεία Κλαρκ στην Πολιτεία της Νεβάδα, η οποία κατατέθηκε το Σάββατο και δείχνει ότι η Λόπεζ και ο Άφλεκ παντρεύτηκαν. Ο ιστότοπος TMZ, που ασχολείται με θέματα διασημοτήτων, ανέφερε επίσης ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονής» έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στην γαμήλια πρωτεύουσα του κόσμου. Πίσω μας δύο άνδρες πιάστηκαν χέρι χέρι και κρατήθηκαν ο ένας τον άλλον. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε τις τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από το Victorville στα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους —όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα— για να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συνεργάτες και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω του γάμου»  περιέγραψε η τραγουδίστρια και ηθοποιός.
Φυσικά τράβηξαν φωτογραφίες μέσα στην ροζ Κάντιλακ του Έλβις.

Τα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν στο πλευρό της

Η Τζένιφερ Λόπεζ συνεχίζει την αφήγηση για την όμορφη νύχτα στο Λας Βέγκας. “Με τους καλύτερους μάρτυρες που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστούμε (τα παιδιά της), ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ένα σακάκι από την ντουλάπα του Μπεν, διαβάσαμε τους δικούς μας όρκους στο μικρό παρεκκλήσι και δώσαμε ο ένας στον άλλο τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για την υπόλοιπη ζωή μας. Τελικά ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που μπορούσαμε να φανταστούμε. Ένας που ονειρευόμασταν πριν από πολύ καιρό και έγινε πραγματικότητα επιτέλους”.

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ επανενώθηκαν πέρσι και αρραβωνιάστηκαν φέτος τον Απρίλιο. Ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χάρη και στο δαχτυλίδι αρραβώνων με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων που φορούσε εκείνη. Είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, όμως το 2003 ματαίωσαν αιφνιδίως τον γάμο και λίγους μήνες αργότερα χώρισαν.

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...