Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η ώρα των ευθυνών για τον θάνατο του 49χρονου – Προσπαθούσαν επί 70 λεπτά να τον επαναφέρουν στη ζωή

Θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του 49χρονου άνδρα στην Πάτρα. Πριν από λίγο, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επιβεβαίωσε πως στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ο νεκρός δεν έλαβε διάγνωση από γιατρό, αλλά μόνο την εκτίμηση από τη νοσηλεύτρια.

Επί μία ώρα και δέκα λεπτά προσπαθούσαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας να επαναφέρουν στη ζωή τον 49ΧΡΟΝΟ Θοδωρή χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Το χρονικό του θανάτου του 49χρονου
Ο 49χρονος έφτασε στις 00:10 στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Εκεί, τον υποδέχτηκε νοσηλεύτρια που τον παρέπεμψε σε άλλη νοσοκόμα, η οποία δεν κάλεσε γιατρό να έρθει να τον εξετάσει και του είπε να απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου που εφημέρευε.

Στις 00.25 τον παρέλαβε ο αδελφός του και έφυγαν μαζί για το νοσοκομείο του Ρίου. Στη 01.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης διακομίστηκε νεκρός στο νοσοκομείο του Ρίου. Επί μια ώρα και 10 λεπτά οι γιατροί προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, οι προσπάθειες ανάνηψης ολοκληρωθήκαν ανεπιτυχώς στις 02.25.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί της Τρίτης, πως στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, ο νεκρός δεν έλαβε διάγνωση από γιατρό αλλά μόνο την εκτίμηση από τη νοσηλεύτρια.

«Τον έβγαλαν έξω, ο σεκιουριτάς τον έβαλε μέσα, πήγε και είδε τις 2 νοσηλεύτριες και του είπαν ότι δεν εφημερεύει και πήγαινε στο Ρίο», δήλωσε ο αδερφός του 49χρονου.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας ,μετά το τραγικό περιστατικό με τον άδικο θάνατο του 49χρονου.

«Σε μέρες μη εφημερίας δεν υπάρχει γιατρός κάτω που να εφημερεύει , άρα δεν είναι το πρόβλημα των προσώπων μόνο» 70 γιατροί δεν υπάρχουν ούτε όταν εφημερεύει, το υπουργείο έκανε λάθος ήταν κάτω από 20 γιατροί», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων «Άγιος Ανδρέας», Μιχάλης Στελλάτος.

Στο Πειθαρχικό έχουν ήδη οδηγηθεί οι δυο νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, που υποδέχτηκαν τον 49χρονο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποφασιστούν οι ποινές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο, και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Θεόδωρου και οι συν αυτώ Φιλίππα, Διόσκορος, Σωκράτης...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν...

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες. Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

ΕΛΛΑΔΑ

Επιδείνωση του καιρού για ένα 24ωρο, με βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους σχεδόν σε όλη τη χώρα προβλέπεται από σήμερα Παρασκευή (19/4) το μεσημέρι...