Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Ας βγουν να πουν μπροστά μου ότι δεν είχα αιμορραγία» λέει η μητέρα

Η μητέρα που έχασε το μωρό της, καθώς, όπως καταγγέλλει, δεν την δέχτηκαν στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός ότι ήταν ετοιμόγεννη γιατί έληγε η εφημερία και στη συνέχεια καθυστέρησαν υπερβολικά στο «Παπαγεωργίου», ξέσπασε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

H μητέρα μίλησε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων περιγράφοντας πως έχασε το μωρό της, αφού μετά την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε άσφυγμο και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν, κατέληξε τέσσερις μήνες μετά.

«Επειδή είναι η πρώτη τους άμυνα το θεωρώ φυσιολογικό εν μέρει, αλλά αυτό δεν με καθησυχάζει. Δεν παύει να μου προκαλεί μεγαλύτερη οργή. Ας βγουν κι ας πουν μπροστά μου ότι δεν είχα αιμορραγία» λέει η γυναίκα που έχει υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Το «Ιπποκράτειο» υποστηρίζει πως η γυναίκα: «Εξετάστηκε από μαία και γιατρό στην Covid κλινική βάσει πρωτοκόλλου – Δεν έχριζε άμεσης εισαγωγής». Ωστόσο, η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι στις 7:00 ήταν στο Ιπποκράτειο και 7:02 ήταν μέσα στην κλινική.

«Δεν έβρισκα κανέναν. Βρήκα έναν security και μετά βρήκα μια κοπέλα, που μου είπε να βγω έξω, γιατί είχα covid και μου είπε ότι δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν γιατί είχαν δίδυμη καισαρική και δεν θα προλάβαιναν να με αναλάβουν γιατί έληγε η εφημερία» σημείωσε.

Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», που η μητέρα καταγγέλλει για μεγάλη καθυστέρηση κι ολιγωρία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία στις 8:40 και στις 9:10 ολοκληρώθηκε η εξέταση. Αποφασίστηκε η διενέργεια επείγουσας καισαρικής τομής. Στις 9:30 μπήκε στο χειρουργείο Covid-19. Το έμβρυο γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, διασωληνώθηκε άμεσα και διακομίσθηκε στη ΜΕΘ νοσηλείας νεογνών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) έκανε γνωστό ότι προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ενάντια στα απογευματινά χειρουργεία. Όπως αναφέρει:...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλείδωσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άγκυρα όπως αποκάλυψε ο ίδιος και το τετ α τετ με τον Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαΐουμε την...

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονικά θα διενεργούνται πλέον οι επιδόσεις εγγράφων από το Συμβούλιο της Επικρατείας και τα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Τρίπολης προς...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρύ προβάδισμα 14 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του MEGA, οκτώ εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές 2024....