Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας ο Υποδιοικητής του ΠΣ Αερολιμένα Σκιάθου

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της σύλληψης του 39χρονου αξιωματικού, υποδιοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Αερολιμένα Σκιάθου, ο οποίος καταγγέλθηκε από την σύντροφό του για παιδική πορνογραφία.

Ο 39χρονος υποπυραγός συνελήφθη σήμερα από Αστυνομικού του ΑΤ Σκιάθου μετά από έρευνα παρουσία Εισαγγελέα Βόλου στο σπίτι του, καθώς κατασχέθηκε υλικό  παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στα ηλεκτρονικά μέσα που διέθετε. Συγκεκριμένα στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο μεταξύ άλλων  εντοπίσθηκαν φωτογραφίες  με ανήλικες, ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίσθηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών.

Ο συλληφθείς συζούσε με διαζευγμένη γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών 10 και 12 ετών αντίστοιχα και τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις. Λόγω της μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει και να απαντήσει και η γυναίκα τον έδιωξε από το σπίτι.

Το πρωί η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε ότι η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο συλληφθείς και ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.  Η σύντροφος του 39χρονου ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.

Από τη Αρχηγείο του ΠΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υποπυραγός, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες πρόκειται να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις. Πριν λίγα λεπτά εκδόθηκε και το επίσημο σήμα της Αστυνομίας, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

“Συνελήφθη, πρωϊνές ώρες σήμερα, Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, σε νησί των Σποράδων, ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο ημεδαπός κατείχε σε κινητή συσκευή υλικό παιδικής πορνογραφίας. Για την ολοκληρωμένη διαλεύκανση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε πρωϊνές ώρες σήμερα από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος έρευνα στην οικία του ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • δύο κινητά τηλέφωνα και
  • ψηφιακό μέσο αποθήκευσης.

Από τον επιτόπιο έλεγχο στα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, εντοπίστηκε πλήθος υλικού παιδικής πορνογραφίας και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Το σύνολο των 1.115 αφίξεων κατά τις τελευταίες επτά ημέρες έφτασε η παράτυπη μετανάστευση από τα παράλια της Αγγλίας. Το νούμερο καταδεικνύει την πιο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι όταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν με...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν καταθέσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά για...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση δυσπιστίας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την αποψινή του ομιλία στη Βουλή έστειλε μηνύματα σε όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους, αναφέρθηκε στα πραγματικά γεγονότα γύρω...