Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε ένεση λαδιού στους μύες του και πέθανε στα 55 του ο Βραζιλιάνος «Χουλκ»

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Βραζιλιάνος bodybuilder που έκανε ένεση στον εαυτό του με λάδι για ακόμη πιο εντυπωσιακούς μύες στα 55α γενέθλιά του. Ο Βαλντίρ Σεγκάτο χρησιμοποιούσε θανατηφόρες ενέσεις Synthol για χρόνια, ρισκάροντας να υποστεί εγκεφαλικά και λοιμώξεις, για να αποκτήσει τεράστιους δικέφαλους, θωρακικούς και ραχιαίους μύες.

Ο Σεγκάτο είχε δηλώσει ότι εμπνέεται από το σώμα του Arnold Schwarzenegger και φανταστικούς χαρακτήρες όπως ο Hulk.

«Με αποκαλούν Hulk, Schwarzenegger και He-Man όλη την ώρα και αυτό μου αρέσει. Έχω διπλασιάσει τους δικέφαλους μυς μου, αλλά εξακολουθώ να θέλω να είμαι μεγαλύτερος»,
είπε το 2016, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πριν από έξι χρόνια, ο bodybuilder του Σάο Πάολο προειδοποιήθηκε ότι θα αντιμετώπιζε τουλάχιστον νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, ως αποτέλεσμα των ενέσεων, εάν συνέχιζε να τις χρησιμοποιεί.

Ο δικέφαλός του διογκώθηκε έως και 23 ίντσες αφού άρχισε να κάνει την ένεση στον εαυτό του. Είχε γίνει γνωστός ως «το τέρας» στους δρόμους και ήταν περήφανος για τον τίτλο του.

Δημοσίευσε εικόνες της μεταμόρφωσης του σώματός του στα social media και μάλιστα αποκαλούσε τον εαυτό του «Valdir Synthol» στο Instagram.

Ενώ ο bodybuilder είχε 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok, τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι έζησε μια απομονωμένη ζωή με λίγους φίλους.

Ο Moisés da Conceição da Silva είπε στις ειδήσεις Globo της Βραζιλίας ότι ο Segato νοίκιασε ένα ακίνητο που χτίστηκε πίσω από το σπίτι της οικογένειάς του και την ημέρα του θανάτου του, παραπονιόταν για δύσπνοια.

«Ήταν γύρω στις 6 το πρωί, περίπου. Ήρθε σέρνοντας μέσα από το πίσω σπίτι. Μετά χτύπησε πολλές φορές το παράθυρο της μητέρας μου, μετά ξύπνησε και τον άκουσε να λέει «Βοήθησέ με, βοήθησέ με γιατί πεθαίνω», είπε ο ντα Σίλβα στο δημοσίευμα.

Ο Segato μεταφέρθηκε σε ιατρική μονάδα, αλλά κατέρρευσε στη ρεσεψιόν, από καρδιακή προσβολή.

Ο αστέρας του TikTok συμπεριφερόταν σαν ένας ατίθασος έφηβος, και από τότε που του πρότειναν το Synthol στο γυμναστήριο, εθίστηκε στην ουσία.

Το Synthol συνήθως αποτελείται από ένα μείγμα ελαίου, βενζυλικής αλκοόλης και λιδοκαΐνης και μπορεί να προκαλέσει «βλάβη των νεύρων, εμβολή ελαίου στην πνευμονική, απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας, έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο και μολυσματικές επιπλοκές», σύμφωνα με το Europe PubMed Central.

Τα αποτελέσματα του φαρμάκου δεν έκαναν τον Segato πιο δυνατό και ήταν καθαρά καλλυντικά.

«Είναι το ρίσκο που παίρνει», είπε προηγουμένως ο φίλος του Segato, Fernando Carvalho da Silva. «Θέλει να φαίνεται καλός και θέλει να γίνει διάσημος».

Πηγή: New York Post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Το σύνολο των 1.115 αφίξεων κατά τις τελευταίες επτά ημέρες έφτασε η παράτυπη μετανάστευση από τα παράλια της Αγγλίας. Το νούμερο καταδεικνύει την πιο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι όταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν με...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε στην ομιλία του στην Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...

ΔΙΕΘΝΗ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζο Λίμπερμαν, ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο θάνατός του οφείλεται σε...