Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί Πούτιν: «Με τη δύναμη του μυαλού μου θα σου στείλω πίσω όποιον πυρηνικό πύραυλο εκτοξεύσεις»

Τις πνευματιστικές του δυνάμεις σκοπεύει να επιστρατεύσει για καλό σκοπό ο διάσημος μάγος Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος προειδοποίησε ότι θα στείλει με το μυαλό του πίσω στη Ρωσία οποιαδήποτε πυρηνική κεφαλή εκτοξεύσει ο Πούτιν.

Ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, δημοσίευσε μία  επιστολή του προς τον Ρώσο πρόεδρο, υπό τον τίτλο «Αυτή είναι μια προειδοποίηση στον Βλαντιμίρ Πούτιν».

Στην επιστολή του ο Γιούρι Γκέλερ  εξηγούσε, μεταξύ άλλων, ότι θα χρησιμοποιήσει «το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρέψει να εξαπολύσει μια πυρηνική επίθεση, ειδικά αν αυτή έχει ως στόχο τη Σκωτία.

Ο άνθρωπος που έκανε γνωστή σε όλη την υφήλιο την ικανότητα του να λυγίζει κανείς κουτάλια με το μυαλό του κάλεσε το πιστό κοινό του να αφιερώσει 5 δευτερόλεπτα, για να οραματιστούν μαζί ένα «ακτινοβόλο, ενεργητικό πεδίο δύναμης, σαν μια εκθαμβωτική, χρυσή ασπίδα στον ουρανό».

Αυτό θα βοηθούσε, σύμφωνα με τον Γκέλερ, στο να εκτραπούν τυχόν πυρηνικές κεφαλές που αναπτύσσονται από το Κρεμλίνο και να στραφούν πίσω για να καταστρέψουν τη Ρωσία.

«Αν καταφύγετε στη χρήση πυρηνικών όπλων, τα σχέδιά σας και οι πύραυλοί σας θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ! Θα χρησιμοποιήσω κάθε τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να σας αποτρέψω από την πυρηνική επίθεση! Καλώ όλους τους υπέροχους, φιλειρηνικούς ανθρώπους του κόσμου να ενωθούν μαζί μου», λέει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο πνευματιστής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην αεροπορική βάση MacDill των ΗΠΑ, στην Τάμπα της πολιτείας της Φλόριντα όταν ένας τεράστιος αλιγάτορας θέλησε να «ξαποστάσει» μπροστά...

ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε αλαφιασμένα άλογα του Household Cavalry, το ένα εκ των οποίων αιμόφυρτο, έτρεχαν στο κέντρο του Λονδίνου αφού έριξαν τους αναβάτες τους κατά τη...

ΔΙΕΘΝΗ

Τη σύλληψη του Ρώσου υφυπουργού Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ ανακοίνωσε σήμερα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διευκρινίζοντας ότι κατηγορείται για δωροληψία. Ο 49χρονος Ιβανόφ,...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) πως οι ΗΠΑ «θα αρχίσουν να στέλνουν...