Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Στην ανακρίτρια ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος – “Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου” (video)

Στις 10.25 το πρωί έφτασε στο δικαστικό μέγαρο, με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών, ο 50χρονος Αλβανός, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης συζύγου του. Ο δράστης είχε ζητήσει και πήρε προθεσμία την περασμένη Τρίτη από την εισαγγελέα Ζακύνθου για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά την είσοδο του, το μόνο που ψέλισε ήταν μια συγγνώμη στα παιδιά του.

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο 49χρονος συζυγοκτόνος είχε εμφανιστεί μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης,  μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

H 40χρονη, πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στη Ζάκυνθο, όπου κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον σύζυγο της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Μετά την επιστροφή της στο σπίτι κι ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τον σύζυγό της, εκείνος την επισκέφθηκε στο σπίτι και όταν εκείνη δεν του άνοιξε, έσπασε την πόρτα.

Τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί κι εκείνη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, έτρεξε στα σκαλοπάτια της γειτόνισσας, αλλά ο δράστης την πρόλαβε και τη χτυπούσε με μανία, ενώ της πέταξε και μία γλάστρα, πριν τη μαχαιρώσει.

Στη συνέχεια ο 50χρονος εξαφανίστηκε, ενώ στο σημείο έφθασε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την άτυχη 40χρονη.

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι την ώρα της διακομιδής τα ανήλικα παιδιά του θύματος επέστρεψαν στο σπίτι. Μια γειτόνισσα πρόλαβε να σταματήσει το 8χρονο κοριτσάκι αλλά το 14χρονο αγόρι της οικογένειας είδε τη μητέρα του σε αυτήν την κατάσταση.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον 50χρονο.

Τελικά, βρέθηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι του φόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Τούρκου με κουρδικές ρίζες ( γεν.1996 ) μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο Γ.Ν. Γεννηματάς ύστερα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια κάθειρξη είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Η απόφαση είναι...

ΕΛΛΑΔΑ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, όπως εισάγεται για τις βαρύτερες κατηγορίες στο κατηγορητήριο για στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το...

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός λειτουργίας θα τεθούν για 12 ώρες, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η ΗΔΙΚΑ ΑΕ, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του συστήματος...