Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, κρίθηκε ο 50χρονος Αλβανός, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ισχυρίστηκε πως ότι έκανε, το έκανε εν βρασμώ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι εδώ και δύο χρόνια είχε ψυχιατρικά προβλήματα, ερνώ φέρεται να δήλωσε πως τον απασχολεί ποιά θα είναι από εδώ και πέρα η σχέση με τα παιδιά του.

Κατά την είσοδο του στο γραφείο της ανακρίτριας, το μόνο που ψέλισε ήταν μια συγγνώμη στα παιδιά του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης,  μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

H 40χρονη, πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στη Ζάκυνθο, όπου κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον σύζυγο της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Μετά την επιστροφή της στο σπίτι κι ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τον σύζυγό της, εκείνος την επισκέφθηκε στο σπίτι και όταν εκείνη δεν του άνοιξε, έσπασε την πόρτα.

Τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί κι εκείνη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, έτρεξε στα σκαλοπάτια της γειτόνισσας, αλλά ο δράστης την πρόλαβε και τη χτυπούσε με μανία, πριν τη μαχαιρώσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Λετονία αισθάνεται το βάρος της ρωσικής απειλής στα σύνορά της και για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της Λετονίας Έντγκαρς Ρίνκεβιτς, σε συνέντευξή...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για το «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 5.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών,...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την πρόοδο της νέας εναέριας γραμμής μεταφοράς 400 kV που κατασκευάζεται μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας συζήτησαν στα Τίρανα, οι διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και του...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο η μείωση των καταθέσεων. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος, οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη...