Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία ο 22χρονος Πακιστανός σύντροφος της Νικολέτας

Ομολόγησε το πρωί του Σαββάτου στους αστυνομικούς ο 21χρονος ότι είναι αυτός που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Λίγο αργότερα, άρχισε να τους περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς έφτασε στο έγκλημα και πώς έφτασε στο σημείο να κλείσει με τα χέρια του το στόμα της νεαρής κοπέλας μέχρι να βρει φρικτό θάνατο από ασφυξία.

Οι αστυνομικοί, έχοντας πια στα χέρια τους το δράστη της δολοφονίας, σχηματίζουν τη δικογραφία σε βάρος του για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα και αφήνουν στον Πακιστανό να εξηγήσει στον δικαστικό λειτουργό τις λεπτομέρειες της δολοφονίας. Οι αστυνομικοί σε ένα πρώτο στάδιο έρευνας τον ρώτησαν ευθέως για τη δολοφονία της 17χρονης και εκείνος δεν έκρυψε την ενοχή του. Επίσης, είπε πως μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι και πώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Σκόπια και να συλληφθεί στα σύνορα.

Όπως όλα έδειξαν εκ του αποτελέσματος, ποτέ δεν είχε σκοπό να παραδοθεί ούτε είχε έρθει ποτέ σε επαφή ο ίδιος με κάποια άτομα, στα οποία είχε πει ότι θέλει να παραδοθεί. Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως ένα «πονηρό άτομο» που δεν αποκλείεται ενώπιον των δικαστικών αρχών να προσπαθήσει να ελαφρύνει τη θέση του και να χρησιμοποιήσει διάφορες δικαιολογίες για το πώς έφτασε στο έγκλημα.

Πώς το κινητό της Νικολέττας «κάρφωσε» τον 22χρονο Πακιστανό

Το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέττας ήταν αυτό που πρόδωσε τον 22χρονο Πακιστανό που συνελήφθη για τη δολοφονία της στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας. Ο νεαρός Πακιστανός που βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται περίπου στις 12:00 σήμερα να περάσει την πόρτα της Εισαγγελίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του protothema.gr, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου ο οποίος έφυγε από τη χώρα, μέσα από το δικό του κινητό τηλέφωνο, αλλά και αυτό του θύματος. Συγκεκριμένα, το στίγμα από το δικό του κινητό έδειχνε πως κινήθηκε προς τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ, η ΕΛ.ΑΣ. είχε την πληροφόρηση ότι ο νεαρός επρόκειτο να προσπαθήσει να φύγει από τη χώρα. Για αυτό άλλωστε και εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Έχοντας απενεργοποιημένο πλέον το δικό του κινητό όταν πέρασε στη Βόρεια Μακεδονία, ο 22χρονος άνοιξε το smartphone του θύματος το οποίο δεν είχε κάρτα sim. Οι Αρχές όμως κατάφεραν να εντοπίσουν το σήμα μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών του κινητού που είχαν πρόσβαση στην τοποθεσία της συσκευής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα σχολεία κλείνουν κάθε χρόνο την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές υποχρεώσεις μετά την Κυριακή του Θωμά...

ΕΛΛΑΔΑ

Η εξέλιξη του εξοπλιστικού προγράμματος “ΑΙΓΙΣ” ύψους 2,1 δις ευρώ, η «ψήφος εμπιστοσύνης» των αγορών για το νέο 30ετές ομόλογο που «υπερκαλύφτηκε κατά 11...

ΕΛΛΑΔΑ

«Ψηφίστηκε σήμερα η πρώτη ευρωπαϊκή οδηγία για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας και της ενδοοικογενειακής βίας. Για πρώτη φορά προστατεύεται η γυναίκα και το...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτό που συνέβη στη Βουλή είναι καταδικαστέο, είναι λυπηρό, δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου, τραμπούκος δηλαδή, ο οποίος επετέθη και ξυλοκόπησε τον άλλο βουλευτή....