Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Είχε διαφύγει με τρένο προς Θεσσαλονίκη ο 22χρονος – Αύριο η απολογία

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας από τον Πακιστανό σύντροφό της. Μετά τη σύλληψή του ομολόγησε αμέσως το αποτρόπαιο έγκλημά του στις ελληνικές αρχές και όπως φαίνεται από όσα παραδέχτηκε ο ίδιος, δεν είχε σκοπό να παραδοθεί.

Άλλωστε, αυτό προκύπτει και από το δρομολόγιο που ακολούθησε αμέσως μετά τη δολοφονία που διέπραξε.

«Της έκλεισα με τα χέρια μου το στόμα και τη μύτη της. Μετά τη δολοφονία μάζεψα τα πράγματά μου και ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Ελλάδα» είπε στους αστυνομικούς.

Τη Δευτέρα απολογείται ενώπιον του 25ου τακτικού ανακριτή.

Επιβιβάστηκε στο τρένο με προορισμό τα βόρεια σύνορα
Τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα εξ αρχής. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν σχεδόν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 22χρονος ήταν ο δράστης του εγκλήματος, αφού μετά τη δολοφονία της άτυχης Νικολέττας, άφησε τα κλειδιά του μέσα στο διαμέρισμα στο Περιστέρι και πήρε μαζί του όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 22χρονος φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο στο οποίο είπε ότι θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη, κάτι που έδειχνε την πρόθεση του να φύγει από την Ελλάδα μέσω των βόρειων συνόρων της χώρας μας.

Σύμφωνα με το OPEN, ο 22χρονος είχε επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο και του είχε αποκαλύψει πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως ένα «πονηρό άτομο» που δεν αποκλείεται ενώπιον των δικαστικών αρχών να προσπαθήσει να ελαφρύνει τη θέση του και να χρησιμοποιήσει διάφορες δικαιολογίες για το πώς έφτασε στο έγκλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο πιο ιστορικός σύλλογος της πρωτεύουσας θα φιλοξενεί για τα επόμενα τρία χρόνια εκατοντάδες δημότες της Αθήνας. Με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων ξεκινά συνεργασία...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η νέα σηµαντική αύξηση του κατώτατου µισθού από την 1η Απριλίου 2024 θα είναι στα 830 ευρώ (για πλήρη απασχόληση)​. Στα 37,07 ευρώ διαμορφώνεται...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό» βρέθηκε καλεσμένος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας...

ΕΛΛΑΔΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α/ Η.A.S.P.-Hellenic Aviation Service Provider) σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι από τα προσωρινά στατιστικά στοιχεία Φεβρουαρίου 2024 για το σύνολο...