Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σόου Λεβαντόφσκι στην εξάρα της Μπαρτσελόνα

Οι “μπλαουγκράνα” πρόσφεραν γκολ και θέαμα στο κοινό του “Καμπ Νόου”, διαλύοντας με 6-0 την Πούμας για το “Τζουάν Γκαμπέρ Τρόφι”. Ένα γκολ και δύο ασίστ για τον Πολωνό σταρ, τιμήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Ντάνι Άλβες.

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος, η Μπαρτσελόνα έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο, με την ομάδα του Τσάβι να αντιμετωπίζει την Πούμας στο πλαίσιο του “Τζουάν Γκαμπέρ Τρόφι” το βράδυ της Κυριακής (7/8) και να την συντρίβει με το εντυπωσιακό 6-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “μπλαουγκράνα” ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον Πολωνό επιθετικό να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης και μοιράζει ασίστ στη συνέχεια, ενώ συμπαραστάτες του στο σκοράρισμα ήταν οι Πέδρι (2 γκολ), Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ και Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, έγινε η παρουσίαση της νέας Μπαρτσελόνα μπροστά στους φιλάθλους της, που αποθέωσαν τον Τσάβι και τους ποδοσφαιριστές του, με τον Τζουάν Λαπόρτα να τιμάει τον Ντάνι Άλβες (επέστρεψε ως αντίπαλος αγωνιζόμενος με την Πούμας) δίνοντάς του ένα κάδρο με τη φανέλα των Καταλανών με το όνομά του και το Νο 431 στην πλάτη (τόσα τα παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις).

Μπαρτσελόνα – Πούμας 6-0

Γκολ: 3′ Λεβαντόφσκι, 5′, 19′ Πέδρι, 10′ Ντεμπελέ, 49′ Ομπαμεγιάνγκ, 84′ Ντε Γιονγκ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (61′ Πένια), Ρομπέρτο (61′ Ντεστ), Αραούχο (61′ Κούντε), Γκαρσία (46′ Πικέ), Μπαλντέ (46′ Άλμπα), Γκάβι (46′ Κεσιέ), Μπουσκέτς (46′ Γκονσάλες), Πέδρι (46′ Φρένκι Ντε Γιονγκ), Ντεμπελέ (46′ Ομπαμεγιάνγκ), Λεβαντόβσκι (60′ Ντεπάι), Ραφίνια (46′ Φάτι).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Barcelona (@fcbarcelona)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΟ Πάρου: Πρόσκληση στην τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U13 Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οργανωτικός πυρετός επικρατεί στην Πάρο και στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου λίγες μέρες πριν την τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist της κατηγορίας κάτω...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Γερμανός σέρφερ Sebastian Steudtner πιθανότατα έσπασε το δικό του ρεκόρ για το μεγαλύτερο κύμα στην ιστορία νωρίτερα φέτος. Το «τερατώδες» κύμα στο φημισμένο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο ΑΣ Απόλλων Νάξου στους αγώνες  του ειδικού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Λέσβο για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Ζ΄Περιφέρειας βόλεϊ των...