Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό Βίντεο: Αεροπλάνο προσγειώθηκε αναπάντεχα σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ – Χτύπησε φορτηγό πριν τυλιχτεί στις φλόγες

Ένα μικρό αεροπλάνο προσγειώθηκε αναπάντεχα σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια την Τρίτη, χτυπώντας ένα φορτηγό γεμάτο κόσμο, προτού τυλιχτεί στις φλόγες, με τα βίντεο από το περιστατικό να προκαλούν σοκ παγκοσμίως.

Το αεροπλάνο συνετρίβη στις ανατολικές λωρίδες του αυτοκινητόδρομου του αυτοκινητόδρομου 91 στην κομητεία Ρίβερσαϊντ κοντά στη Λεωφόρο Λίνκολν λίγο μετά τις 12:30 μ.μ. (τοπική ώρα), είπε η Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια (CHP) στο πρακτορείο ειδήσεων KTLA .

Τα συγκλονιστικά πλάνα που ελήφθησαν από το KTLA δείχνουν το αεροπλάνο να πέφτει από τον ουρανό και να προσγειώνεται μες στην κίνηση πριν γλιστρήσει στο πλάι, αφήνοντας πίσω του πυκνό καπνό.

Ο πιλότος και ο επιβάτης κατάφεραν και οι δύο να βγουν από το αεροπλάνο με ασφάλεια, σύμφωνα με την CHP. Το αεροσκάφος χτύπησε ένα φορτηγό στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία επίσης δεν έπαθαν κανένα τραυματισμό.

Σύμφωνα με την CHP, ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι έκανε αναγκαστική προσγείωση στον αυτοκινητόδρομο αφού αντιμετώπισε βλάβη στον κινητήρα, καθώς κατευθυνόταν προς το Δημοτικό Αεροδρόμιο Corona για προσγείωση.

«Είμαστε πολύ τυχεροί σήμερα που η κυκλοφορία ήταν σήμερα αραιά και ο πιλότος φαίνεται να έκανε καλή πλοήγηση προσγείωσης, που απέτρεψε μια πολύ μεγάλη τραγωδία», δήλωσε στο KTLA ο Λοχαγός της CHP Λιβάι Μίλερ.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου Corona δείχνει το αεροπλάνο να τυλίγεται στις φλόγες και να εκπέμπει τεράστιες ποσότητες καπνού, προτού ένας πυροσβέστης καταβρέξει το αεροσκάφος με νερό. Άλλες εικόνες δείχνουν τα απανθρακωμένα υπολείμματα του αεροπλάνου στον αυτοκινητόδρομο.

Η ανατολική λωρίδα του αυτοκινητόδρομου έκλεισε για αρκετές ώρες καθώς οι αρχές διερευνούσαν το συμβάν και απομάκρυναν τα συντρίμμια, προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ισραηλινές δυνάμεις αντάλλαξαν πυρά με Παλαιστίνιους μαχητές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σήμερα (20/4), δεύτερη ημέρα μιας επιδρομής που έχει προκαλέσει μέχρι τώρα τον θάνατο...

ΔΙΕΘΝΗ

Το φαινομενικό χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν μετά από μέρες αμφιταλαντεύσεων ως προς το εύρος της αντίδρασης ήταν τελικά περιορισμένης έκτασης και μοιάζει να...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι θάνατοι από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αυξήθηκαν σε τουλάχιστον τέσσερις, έγινε σήμερα γνωστό από...

ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις Ρώσοι έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ πέφτοντας την περασμένη εβδομάδα με αλεξίπτωτα από τη στρατόσφαιρα της Γης στο Βόρειο Πόλο, σε μια αποστολή η οποία...