Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Η 19χρονη ζούσε μία κόλαση από τα 11 χρόνια της – Το σκοτεινό παρελθόν του αστυνομικού

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια, πρώτα του του πατέρα της και στη συνέχεια ενός αστυνομικού, ζούσε για 8 χρόνια η 19χρονη από την Ηλιούπολη που είχε γίνει έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεων των δύο ανδρών.

Η κοπέλα έδωσε ένα τέλος στα όσα βίωνε, μιλώντας σε μία εργαζόμενη καφετέριας μέχρι την οποία τής επέτρεπε να πηγαίνει ο 39χρονος αστυνομικός. Η εργαζόμενη τη βοήθησε να ξεφύγει και μεταφέρθηκε το Σάββατο στο νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της, όπως έκανε γνωστό ένας εκ των δικηγόρων της, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» το βράδυ του Σαββάτου. Ο αστυνομικός και πατέρας του θύματος κακοποίησης συνελήφθησαν, επιβαρυμένοι με συνολικά 14 κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος. Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο γραφείο του εισαγγελέα, στη Σχολή Ευελπίδων.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες. Σήμερα η κοπέλα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Μάλιστα η υπόθεση προκάλεσε ανταλλαγή «πυρών» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενώ σε καταγγελίες προχώρησαν οι συνήγοροι της 19χρονης, δηλώνοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν τους επέτρεψε να επικοινωνήσουν μαζί της.

Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο

Την ίδια ώρα, ένταλμα σύλληψης έβγαλε η Αστυνομία, για ακόμη έναν άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του 39χρονου αστυνομικού. Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

Ο  39χρονος αστυνομικός που βαρύνεται σχεδόν με το μισό ποινικό κώδικα είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες. Κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκάλεσε αίσθηση η μπλούζα που φορούσε, αφού εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

astynomikos_hlioupolh_mega_1107_1-2048x1260
astynomikos_hlioupolh_mega_1107_2-1200x821

«Η ζωή μου είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία», λέει μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος. Μια ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστή τον ίδιο που ικανοποιούσε πάνω στην άτυχη 19χρονη κοπέλα τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Σύμφωνα με το Mega, υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα και η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας. Ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα προκάλεσε η κακοκαιρία εξπρές, που έπληξε από χθες μεγάλο μέρος της χώρας και φαίνεται ότι πλέον είναι σε αποδρομή. Καταρρακτώδης...

ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος του συντρόφου της, ο οποίος είναι Αμερικανός μπασκετμπολίστας της ομάδας του Περιστερίου, έκανε μία γυναίκα πριν λίγες ώρες....

ΕΛΛΑΔΑ

Ξενυχτούν όλο το βράδυ… φτάνουν στο σημείο να ξεχνούν να φάνε, αρνούνται να πάνε σχολείο παραμένοντας μπροστά σε οθόνες!  Αυτή είναι η χαρακτηριστική συμπεριφορά...

ΕΛΛΑΔΑ

Μια έξυπνη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που στοχεύει στην ψηφιακή απεικόνιση και διαχείριση κειμένων ιστορικών ελληνικών βιβλίων, γραμμένων σε πολυτονικό σύστημα, ανέπτυξε η ομάδα Ψηφιακής...