Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας στον Βόλο ζήτησε από τη σύντροφό του να χωρίσουν και αυτή τον ξυλοκόπησε

Στην αστυνομία Βόλου προσέφυγε ένας 73χρονος που κατήγγειλε ότι η 52χρονη σύντροφός του τον χτύπησε στον θώρακα και τον κλώτσησε στα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου. Ο 73χρονος, που είναι χήρος, ήθελε να έχει μια συντροφιά την οποία αναζήτησε στο πρόσωπο της κατά 20 χρόνια μικρότερής του Ουκρανής. Ωστόσο ήρθαν σε σύγκρουση.

Με βάση την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Ο 73χρονος ζήτησε από την Ουκρανή να αποχωρήσει από το σπίτι, καθώς φέρεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού. Η 52χρονη έγινε έξω φρενών, άρχισε να φωνάζει και φέρεται ότι τον χτύπησε, ενώ τον κλείδωσε στο δωμάτιο για να μην μπορεί να φύγει και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.

Ο 73χρονος άντρας έκανε μήνυση, με αποτέλεσμα η 52χρονη να συλληφθεί από τους αστυνομικούς. Όμως και η σύλληψη ήταν επεισοδιακή, καθώς για να ηρεμήσει χρειάστηκε να επέμβουν τέσσερις άντρες και μία γυναίκα. Η ίδια φέρεται ότι ήταν εκτός εαυτούς και μάλιστα τους κλώτσησε.

Χθες, η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή βία και την οδήγησε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Κατά την απολογία της, η Ουκρανή φέρεται να υποστήριξε ότι ο 73χρονος είναι τρυφερός, ενώ η ίδια είναι κάποιες φορές επιθετική και κάποιες φορές τρυφερή.

Η γυναίκα, που έχει κι έναν 15χρονο γιο που ζει στον Βόλο, φέρεται ότι ζήτησε 20.000 ευρώ από τον 73χρονο. Αυτός της έδωσε 1.000 ευρώ, για να εκδώσει εισιτήριο για να φύγει.

Τι είπε στην απολογία της

Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι το επεισόδιο έγινε επειδή την κακολόγησε ο 73χρονος, που είναι «δυναμική προσωπικότητα», ωστόσο, μάλλον αιτία φέρεται να ήταν τα χρήματα, που ζήτησε επίμονα και δεν έλαβε. Στην απολογία της η 52χρονη, που κάθισε στο εδώλιο με γύψο στο χέρι, φέρεται να αρνήθηκε ότι χτύπησε τον σύντροφό της, με τον οποίο συζούν και φέρεται να υποστήριξε ότι αυτός τη χτύπησε κι αυτή προσπάθησε να αμυνθεί. Επίσης, αρνήθηκε ότι έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και μίλησε για στρες που βίωσε όταν έγινε το επεισόδιο.

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και για τις τρεις πράξεις, για τις οποίες κατηγορούνταν, μετατρέποντας, ωστόσο, την ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη σε όλως ελαφρά και της επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή και έφεση, που άσκησε η καταδικασθείσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αναζωογόνηση της πολιτικής διαδικασίας και την υλοποίηση της λύσης των δύο κρατών στη Μέση Ανατολή»,...

ΕΛΛΑΔΑ

Οργανωμένοι, πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι, έτσι περιγράφονται από αστυνομικές πηγές οι συλληφθέντες για τα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου που προκάλεσαν τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας ότι από σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου 2024 έως και...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε νέες δορυφορικές εικόνες αποτυπώνεται η έκταση του φαινομένου της αφρικανικής σκόνης που έπνιξε ολόκηρη την Ελλάδα. Δορυφορικά δεδομένα του αμερικανικού δορυφόρου Aqua της...