Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Χώρισαν Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου;

Στο επίκεντρο βρέθηκε για άλλη μια φορά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και π ο γάμος της με τον Σπύρο Δημητρίου μετά τις νέες φήμες για για χωρισμό του ζευγαριού.

Η τραγουδίστρια έχει αρκετό καιρό να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του συζύγου της, κάτι που στάθηκε αφορμή για νέα σενάρια της προσωπικής τους ζωής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι παραμένει μαζί και ευτυχισμένο, αφού η μόνη απόσταση που τους χωρίζει, είναι αυτή που τους κρατά μακριά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, από το ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πραγματοποιεί τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις, είτε ερμηνεύοντας μόνη επί σκηνής, είτε με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο και φέτος αποφάσισαν να συνεργαστούν.

«Οι φήμες χωρισμού ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας»

«Η Ελεωνόρα κάνει όλο το καλοκαίρι περιοδεία με προσωπικές εμφανίσεις και παράλληλα τραγουδά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Το πρόγραμμα της είναι πραγματικά δύσκολο αυτή την περίοδο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, δηλώνει στην Real Life πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Όσο για την φημολογούμενη τροχιά διαζυγίου; «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Ελεωνόρα δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποια δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος. Οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας επειδή δεν κυκλοφόρησε κοινή τους φωτογραφία σημαίνει ότι χώρισαν;» τονίζει η ίδια πηγή στην εφημερίδα.

Τον περασμένο Μάρτιο, είχαν φουντώσει ξανά οι φήμες περί χωρισμού, με τον Σπύρο Δημητρίου να διαψεύδει μέσω του TLIFE, όσα γράφτηκαν για τον γάμο του με την τραγουδίστρια.

«Είναι τελείως άκυρες αυτές οι φήμες. Δόξα τω Θεώ βιώνουμε την πιο ευτυχή περίοδο που μπορούμε να περάσουμε! Καμία επαφή. Εκπλήσσομαι γιατί δεν δίνουμε τροφή ως ζευγάρι για τέτοια κουτσομπολιά», είχε δηλώσει ο γνωστός ποινικολόγος στο TLIFE.

Το ζευγάρι παραμένει μαζί, αφού η νέα σεζόν θα βρει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου στο σπίτι τους στην Αθήνα!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...