Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια εκτέλεση στα Πετράλωνα: Συμβόλαιο θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές – Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Εν ψυχρώ, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα, η εκτέλεση στα Πετράλωνα. Οι δράστες κυνήγησαν το θύμα τους, από την οδό Αγαθοδέμονος, το οποίο προσπάθησε να ξεφύγει, ενώ πυροβολούσαν, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός λίγα μέτρα μακριά. Δίπλα του βρέθηκε ποσό περίπου 4.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, συμβόλαιο θανάτου φαίνεται να κρύβεται πίσω από την δολοφονία, καθώς οι δράστες έδωσαν τη χαριστική βολή στο θύμα, όπως επιβεβαιώνει και η ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κάτια Νιάκαρη.

Το προφίλ του θύματος

Το θύμα φέρεται να είχε τρία διαφορετικά ονόματα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ δήλωνε ότι έχει τουρκική υπηκοότητα.

Τουλάχιστον 2 με 3 δράστες φαίνεται να κυνήγησαν τον άνδρα. Χαρακτηρικτηριστικό είναι το γεγονός ότι η περιοχή όπου συνέβη η δολοφονία είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη και μάλιστα εκείνο το βράδυ, γινόταν εκεί κοντά ένα παιδικό πάρτυ, με αποτέλεσμα να είχε κόσμο που κυκλοφορούσε και παιδιά να παίζουν λίγα μέτρα από το σημείο των πυροβολισμών.

Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο να σχετίζεται η συγκεκριμένη δολοφονία με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν, λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών, στην πλατεία Βάθης.

Στο σημείο,  βρέθηκαν 14 κάλυκες και το θύμα φαίνεται να είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση. Επάνω στο σώμα του βρέθηκαν 4 με 5 κάλυκες και φέρει τραύματα στον θώρακα αλλά και το κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις σφαίρες που έφευγαν ανεξέλεγκτα το μοιραίο βράδυ, έχουν προκαλέσει ζημιές σε αυτοκίνητα, με σπασμένα τζάμια αλλά και τρύπες που έχουν δημιουργήσει οι πυροβολισμούς.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

Οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο τρέχοντας, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια και οχήματα διαφυγής.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι άκουσε στην αρχή 6-7 πυροβολισμούς, έπειτα σταμάτησαν για λίγο και ύστερα ξεκίνησαν ξανά. Έκανε λόγο επίσης για βήματα που άκουσε, σαν να τρέχουν κάποιοι στο δρόμο.

Τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες, συλλέγουν καταθέσεις και βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο των δραστών, οι οποίοι έφυγαν τρέχοντας με τα πόδια και πάλι προς την οδό Αγαθοδέμονος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την σκηνή του εγκλήματος

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα μαζεύει» ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βασίλης Κασσελάκης, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τις «ευπρόσδεκτες»...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προσωπικά φοβάμαι την άνοδο της ακροδεξιάς. Είναι κάτι που με ανησυχεί και πρέπει με κάθε μέσο τρόπο να επικοινωνήσουμε το έργο των ευρωβουλευτών και...

ΕΛΛΑΔΑ

Το παραδοσιακό ιστιοφόρο γαλλικό «BELEM» που θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα για πρώτη φορά δια θαλάσσης, βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. Το ιστιοφόρο έχει...

ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης, σε ηλικία 79 ετών, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης. Τις προηγούμενες...