Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ευτυχισμένος στην αγκαλιά του τρανσέξουαλ μοντέλου του Playboy, Ινές Ράου

Ο διάσημος επιθετικός και αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ, ζει τον απόλυτο έρωτα με ένα τρανσέξουαλ μοντέλο, την Ινές Ράου.

Η Ines Rau και ο Kylian Mbappe φέρονται να βγαίνουν εδώ και αρκετό καιρό, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sports.

Σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούν στενή σχέση και βγαίνουν δημόσια μαζί πολλές φορές, όπως αποδεικνύεται και από αρκετές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής ποδοσφαιρικής ανάπαυλας, η Ινές Ράου λέγεται ότι ήταν ο λόγος που ο Μπαπέ ταξίδεψε και πέρασε τις διακοπές του στην Αλγερία.

Η Ινές Ράου είναι αλγερινής καταγωγής αλλά έχει ζήσει και μεγαλώσει στο Παρίσι. Αφού έκανε το ντεμπούτο της για το Playboy και πόζαρε γυμνή για την ειδική έκδοση του Playboy που ονομάζεται Evolution το 2014, η Ines Rau συνέχισε να είναι το πρώτο τρανς μοντέλο που πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy το 2017.

Η Ινές Ράου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αλλάξει τα γεννητικά της όργανα σε ηλικία 16 ετών, αλλά κατάφερε να μιλήσει δημόσια για την ιστορία της για πρώτη φορά όταν ήταν 24 ετών.

Πηγή: Allsoccer.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ένας άνδρας που φέρεται ότι βρισκόταν σε επαφή με τις ρωσικές υπηρεσίες κατασκοπείας και τις βοηθούσε να ετοιμάσουν μια απόπειρα εναντίον του Ουκρανού προέδρου...

ΔΙΕΘΝΗ

Εντείνονται οι φόβοι για γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές από αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης -επικαλούμενα αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ότι το...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την έμφυλη βία, ο Στέφανος Κασσελάκης τον έθεσε εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ....

ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχίες για πιθανή ανάμειξη της Ρωσίας στις ευρωεκλογές εξέφρασε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τα θέματα Αξιών και Διαφάνειας, Βέρα Γιούροβα, μιλώντας στην εκπομπή του...