Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα περιστατικά άσκοπων πυροβολισμών σε λιγότερο από 48 ώρες στη Δυτική Αττική (video)

Περιστατικά με άσκοπους πυροβολισμούς σημειώθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπως ανέφερε ο αστυνομικός ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, από το μεσημέρι της Δευτέρας 05/09 έως και τα ξημερώματα της Τετάρτης 07/09 σημειώθηκαν περιστατικά με πυροβολισμούς, το ένα πίσω από το άλλο στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Το πρώτο θύμα 31 ετών βρισκόταν στην περιοχή Άνω Λιόσια και όπως περπατούσε δέχθηκε πυρά στα πόδια, χωρίς να καταλάβει από ποιον. Λίγο αργότερα ένα ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Επόμενο θύμα ήταν ένας 34χρονος στον Ασπρόπυργο, ο οποίος μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε με αγνώστους, σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι περισυνέλλεξαν περισσότερους από 30 κάλυκες από πιστόλι των 9mm.

Η επόμενη περίπτωση διαδραματίστηκε και πάλι στον Ασπρόπυργο, όταν ένας 39χρονος την ώρα που οδηγούσε κατάλαβε να διαπερνούν σκάγια το αυτοκίνητό του. Από τους πυροβολισμούς αυτούς προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Ι.Χ του θύματος αλλά και σε άλλα τέσσερα που βρίσκονταν στο σημείο.

Εντύπωση κάνει και το τέταρτο περιστατικό που σημειώθηκε σε διάστημα λιγότερο από 48 ώρες. Ένας άνδρας 53 ετών συνελήφθη στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου για άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα. Οι αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν το πιστόλι των 9mm που είχε στην κατοχή του, ενώ βρέθηκαν στο σημείο 12 κάλυκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Άντονι Μπλίνκεν, θα μεταβεί στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για να...

ΔΙΕΘΝΗ

Πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας ανέφεραν ότι μέλη της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ θα επισκεφθούν αύριο Παρασκευή την Άγκυρα....

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανάμεσα στα 9 νησιά της Μεσογείου που διατηρούν την αυθεντικότητα τους και προσφέρονται για ποιοτικές διακοπές το 2024 συμπεριλαμβάνεται η Σκόπελος, σύμφωνα με τη...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της δημοσιογράφου Όλγας Κολιάτσου, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22 Μαρτίου, σε...