Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνοτουρκικά: «Βόμβα» από την Milliyet – Ετοιμάζεται προσφυγικό κύμα, 70.000 άτομα στέλνει ο Ερντογάν [βίντεο]

Ελληνοτουρκικά: Για «κονβόι προσφύγων» που ετοιμάζεται να ξεκινήσει από την Τουρκία κάνει λόγο η Milliyet, επικαλούμενη ειδησεογραφικά πρακτορεία. Στον απόηχο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Εμανουέλ Μακρόν και τα ηχηρά μηνύματα προς την Άγκυρα, ο τουρκικός Τύπος απειλεί με νέο προσφυγικό κύμα.

Ειδικότερα, η τουρκική εφημερίδα, αναφέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σε γκρουπ στο Telegram και στο Facebook της Τουρκίας, τα οποία παρακολουθούν περίπου 70.000 πρόσφυγες, κυρίως από τη Συρία, στα οποία ετοιμάζονται ομάδες από 50 άτομα η κάθε μια για να ξεκινήσουν ένα νέο προσφυγικό κύμα. Τα γκρουπ αυτά βρίσκονται σε περιοχή της Κωνσταντινούπολης και στόχος είναι να φύγουν από την Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά: Ενοχλημένοι οι γείτονες με τα Viper

Πέρα όμως από τα όσα είπαν Μακρόν και Μητσοτάκης, την Τουρκία έχει ενοχλήσει και ο εκσυγχρονισμός των ελληνικών F-16 (σ.σ. έκδοση Viper).

«Ενώ οι ΗΠΑ παρεμποδίζουν την Τουρκία, ακόμα και στην παράδοση ανταλλακτικών, ήδη παρέδωσαν δύο F-16, και θα παραδώσουν άλλα 81», έγραψε, επίσης, η Milliyet.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Soczu σημειώνει ότι «η Ελλάδα παρέλαβε δύο F-16 τα οποία εκσυγχρονίστηκαν με την υποστήριξη των ΗΠΑ».

Από την πλευρά της, η A Haber αναφέρει ότι «μετά τις κρίσεις που συνέβησαν με την Ελλάδα ήρθε η παρέμβαση των ΗΠΑ εναντίον της Τουρκίας. Εκσυγχρονίζουν 83 F-16 και ήδη παραδίδουν τα δύο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης 47 ημέρες πριν της ευρωκλογές της 9ης Ιουνίου, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Στη...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την απολογία του στον ανακριτή για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα στοιχεία που προκύπτουν απο την πολυσέλιδη δικογραφία στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο αλλά και στην δολοφονία Λυγγερίδη δεν έχουν τέλος. Τα...

ΕΛΛΑΔΑ

Η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου, την μήνυση γονέα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή για...