Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στις Σέρρες: 69χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο στην αυλή του σπιτιού του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 69χρονος άντρας στις Σέρρες όταν βγήκε στην αυλή του σπιτιού του να κλείσει μια πόρτα και καταπλακώθηκε από ένα δέντρο.

Όταν άρχισε η βροχή ο άτυχος άντρας βρισκόταν στο σπίτι του. Κάποια στιγμή σηκώθηκε για να κλείσει μια πόρτα και τότε έγινε το μοιραίο. Με το που βγήκε στην αυλή, οι θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν το πεύκο που υπήρχε και ο 69χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Καταπλακώθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σπίτι έτρεξαν συγγενείς του, αλλά ο 69χρονος είχε ήδη χάσει τη μάχη. Ο θάνατός του, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που μεταφέρθηκε αργότερα, ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα, με τον πρόεδρο του χωριού Δημήτρη Μαχλεμή, ο άτυχος άνδρας την ώρα της κακοκαιρίας θέλησε να κλείσει την πόρτα της αυλής του. Βγήκε έξω και τότε συνέβη το μοιραίο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η καταιγίδα εκδηλώθηκε το απόγευμα. Ο δυνατός αέρας προκάλεσε καταστροφές σε πολλά χωριά της περιοχής, με στέγες και δέντρα που ξεριζώθηκαν. Αναφέρθηκαν ακόμα διακοπές ρεύματος, αλλά και προβλήματα σε συνδέσεις του ίντερνετ.

Η ξαφνική κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους και τις έντονες βροχοπτώσεις, χτύπησαν εκτός από τις Σέρρες, τη Βέροια και το Κιλκίς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα σχολεία κλείνουν αύριο, 26 Απριλίου για τις διακοπές του Πάσχα με τους μαθητές να επανέρχονται στις τάξεις τη Δευτέρα 13 Μαϊου 2024. Με...

ΕΛΛΑΔΑ

Mε τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα δύο άτομα από το Λασίθι, ένας 52χρονος άντρας και μία 42χρονη γυναίκα, οδηγήθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για...

ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε σε γειτονιά στον Βόλο το πρωί της Τρίτης όταν ένας 59χρονος πήγε στο σπίτι του αδελφού του και τον απείλησε ότι θα...

ΕΛΛΑΔΑ

Για την αφρικανική σκόνη που έπληξε τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες και που οφείλονται αυτά τα επεισόδια, μίλησε σήμερα στο ΕΡΤΝews και στην εκπομπή...