Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

GNTM5: «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;» και άλλα ωραία – Κυκλοφόρησε απόσπασμα από την αποψινή πρεμιέρα

Το κανάλι της Κηφισιάς χρησιμοποιεί για τον νέο κύκλο του «Greece’s Next Top Model» τη φράση ολική επαναφορά, κάτι που αποδεικνύεται ορθό και προφητικό.

Με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής, την απόφαση της παραγωγής οι συμμετέχουσες να είναι μόνο γυναίκες και ένα all star cast ανθρώπων-ειδικών μπρος και πίσω από τις κάμερες, το ριάλιτι μόδας αναμένεται να κερδίσει τη θέση που του αξίζει στους πίνακες τηλεθέασης.Η απόλυτη fashion expert Βίκυ Καγιά βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας και επιστρέφει με το ανυπέρβλητο στιλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της και ετοιμάζεται για «συγκλό» κριτικές. Εχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες των σημαντικότερων διεθνών και εγχώριων σχεδιαστών μόδας. Η επαγγελματική της εμπειρία, που χτίστηκε σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, χρειάζεται τόμους για να παρουσιαστεί, τα εξώφυλλα και τα editorials που έχει κάνει στα πιο εμβληματικά περιοδικά μόδας θα μπορούσαν να καλύψουν λεωφόρους ενώ έχει εκπροσωπήσει διαφημιστικά ορισμένα από τα διασημότερα brands στον κόσμο και έχει ξεχωρίσει τηλεοπτικά ως παρουσιάστρια επιτυχημένων διεθνών concept και shows.

Το πρωί της Δευτέρας 19/9 λοιπόν στον αέρα του Breakfast at Star, είδαμε και πήραμε μία μικρή γεύση από το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο μπορούμε να καταλάβουμε την δομή της νέας κριτικής επιτροπής, την χημεία τους αλλά και τα πρώτα μοντέλα που θα απολαύσουμε.

 

Ο Γιώργος Καράβας, ο μέντορας για δύο σεζόν του «Greece’s Next Top Model», αναλαμβάνει τη θέση του κριτή. Με την πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία του στο μόντελιγνκ, με συνεργασίες σε παγκόσμιες καμπάνιες, όπως με τον οίκο Hermès, έχοντας περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι: Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford και με μια μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, από εντελώς διαφορετική θέση πλέον, θα κρίνει ποια κορίτσια έχουν τα στοιχεία που για εκείνον μπορούν να τις φτάσουν στην κορυφή!

Στο «GNTM 5» όμως έρχεται και ο σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου, με πολυετή και αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο και με κορυφαίες συνεργασίες. Ξεκίνησε την επιτυχημένη του πορεία στον χώρο της μόδας από πολύ μικρός. Εχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ανδρικών ρούχων με την υπογραφή Conquistador Rebel Citizen, ενώ σχεδιάζει κοστούμια για παραγωγές σύγχρονου χορού σε συνεργασία με καταξιωμένους χορογράφους, χορευτικές ομάδες και όπερες διεθνώς. Εχει διδάξει ως καθηγητής σε κορυφαία κολέγια μόδας σε Ιταλία και Γαλλία και ήταν στιλίστας των διασημότερων Ελληνίδων σταρ αλλά και fashion editor στα περισσότερα περιοδικά μόδας και lifestyle της χώρας.

Το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των οντισιόν. Εχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της. Εχει ξεκινήσει το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια και την ελευθερία των ανθρώπων να αισθάνονται αυτοπεποίθηση με κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους αλλά και να κάνουν ό,τι θέλουν ώστε να μοιάζουν όπως θέλουν.

GNTM 5: Ελενα Γαλύφα, Χρήστος Μπίρμπας & Mary Vitinaros σε ρόλους-κλειδιά

Η επίδραση των social media στις νέες τάσεις της μόδας είναι πια παγκόσμιο φαινόμενο και η δυναμική αυτή εκφράζεται φέτος στο GNTM 5 στο πρόσωπο της fashion influencer Ελενας Γαλύφα, που θα αναλάβει τον ρόλο της hostess. Θα υποδέχεται τις υποψήφιες λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή, θα τις εμψυχώνει ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στη συνέχεια θα βρίσκεται με τους  φίλους και τους συγγενείς τους, που έχουν έρθει να τις υποστηρίξουν, περιμένοντας να μάθουν αν πέρασαν στην επόμενη φάση.

Ο Χρήστος Μπίρμπας είναι ο νέος coach του «GNTM 5». Ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού ανδρικού μόντελινγκ και  έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους γνωστούς Ελληνες σχεδιαστές. Θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες, απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες.

Το κορυφαίο μοντέλο Mary Vitinaros συμπληρώνει το team ως model instructor, που θα βοηθήσει τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» η Δόμνα Μιχαηλίδου, υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς στις προσεχείς εκλογές. Σε αυτήν,...