Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την κακοποίηση που βίωνε η 23χρονη έγκυος που βρέθηκε νεκρή

Μια κόλαση ζούσε η 23χρονη, η οποία βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Οκτώβριο στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ περίμενε το τέταρτο παιδί της, σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη με μια κουβέρτα, κοντά στο σπίτι όπου φιλοξενούταν, με απορρίμματα πεταμένα πάνω στη σορό. Η 23χρονη, μητέρα τριών παιδιών, έμενε στο σπίτι μίας μυστηριώδους γυναίκας, μαζί με τα παιδιά της, τη μητέρα και την αδελφή της. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας όπου ζούσε, αλλά και περίοικων, η Φαίη κακοποιούταν συστηματικά, εξαναγκαζόταν σε επαιτεία, αλλά και να εκδίδεται.

«Ένα βράδυ άκουσαν κάποιον να φωνάζει βοήθεια και να λέει, ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι. Ένας άνδρας, με ξένη προφορά, την έβριζε πάρα πολύ άσχημα και της έλεγε να μπει μέσα. Μαζί τους ήταν κι άλλος ένας, γιατί του φώναζε να την τραβήξει μέσα στο σπίτι. Πήρα την αστυνομία, αλλά δεν ξέρω τι έγινε», είπε μια ένοικος της πολυκατοικίας, όπου έμενε η κοπέλα. Γείτονες την έβλεπαν να περιφέρεται ταλαιπωρημένη στη Φωκίωνος Νέγρη και να ζητιανεύει. Συνοδευόταν πάντα από δύο μεγαλύτερες γυναίκες, στις οποίες έδινε ό,τι λεφτά μάζευε και έδειχνε πολύ τρομαγμένη.

«Μια μέρα την είδα και πήγα να της μιλήσω, αλλά έφυγε τρομαγμένη. Ήταν βασανισμένη, χτυπημένη πολύ άσχημα. Μάλλον οι δύο κυρίες που τη συνόδευαν, την εκμεταλλεύονταν. Την έβλεπα περίεργες ώρες με διάφορους άνδρες και υποπτεύτηκα, ότι την εξέδιδαν. Αρχικά νόμιζα, ότι με τη μία γυναίκα που ήταν συνέχεια μαζί της, ήταν η μητέρα της. Επαιτούσε και μετά πήγαινε και της έδινε τα λεφτά κι εκείνη έπαιρνε φαγητό μόνο για τον εαυτό της σε γνωστό μπεργκεράδικο και την άφηνε νηστική. Την τελευταία φορά που την είδα, ήταν κουρεμένη γουλί, το πρόσωπό της ήταν μελανιασμένο από τα χτυπήματα και κούτσαινε», είπε μια ακόμα μάρτυρας.

Η 23χρονη Φαίη ήταν έρμαιο κακοποιητικών συμπεριφορών, εν γνώσει της μητέρας και της αδελφής της, που φαίνεται, ότι δεν έκαναν τίποτα για να τη σώσουν. Εκτός από το ξύλο, την επαιτεία και την πορνεία, σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα που τη φιλοξενούσε, την ανάγκαζε να συνάπτει σύμφωνα συμβίωσης με αλλοδαπούς, για να πάρουν την άδεια παραμονής.

«Τη γυναίκα που φιλοξενούσε τη Φαίη την ήξερα χρόνια. Ήταν μπλεγμένη σε όποια παρανομία μπορείτε να φανταστείτε. Η Φαίη έδειχνε να έχει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, ήταν κλειστή και δεν ανοιγόταν στους άλλους. Η κυρία που τη φιλοξενούσε, συνεργαζόταν με δικηγορικά γραφεία και σύναπτε σύμφωνα συμβίωσης για αλλοδαπούς, ώστε να πάρουν άδεια παραμονής. Το είχε προτείνει και σε μένα, κάποια στιγμή πολύ δύσκολη, να συνάψω ένα σύμφωνο συμβίωσης επί πληρωμή κι όταν θα ερχόταν η ώρα, θα φρόντιζε η ίδια ώστε να λυθεί. Κακώς το δέχθηκα και κακώς την υποδέχθηκα, γιατί ακόμα τρέχω με αυτή την υπόθεση. Ξέρω, ότι και η Φαίη είχε συνάψει τουλάχιστον δύο σύμφωνα συμβίωσης», είπε ακόμα μία μάρτυρας.

Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτήματα, είναι ότι τόσο η μητέρα της 23χρονης, όσο και η αδελφή της έχουν εξαφανιστεί. Την επόμενη μέρα αφότου βρέθηκε η Φαίη νεκρή, μαζί με τη μυστηριώδη γυναίκα ξενοίκιασαν το σπίτι και εξαφανίστηκαν, χωρίς να έχουν έρθει σε επαφή με κανέναν γνωστό τους. Τα παιδιά της 23χρονης μεγαλώνουν πλέον σε ίδρυμα.

Η μυστηριώδης γυναίκα από την άλλη, σε επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αρκέστηκε να πει, ότι αγαπούσε πολύ την 23χρονη, την είχε σαν κόρη της και τη μάζεψε από τους δρόμους για το καλό της. Ωστόσο, ο πατέρας της 23χρονης αναμένει με τη δικηγόρο του να πάρουν στα χέρια τους τη δικογραφία της υπόθεσης και στη συνέχεια να κινηθούν αναλόγως, καθώς είναι πεπεισμένοι, ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη, 28 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών, Οσίου Ιλαρίωνος του νέου ηγουμένου μονής της Πελεκητής. Δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Με απέραντο σεβασμό στον πόνο των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους στα Τέμπη” ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, διεμήνυσε από την Ολομέλεια...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για άθλια προπαγάνδα διχασμού και παραπλάνησης από πλευράς αντιπολίτευσης, έκανε λόγο στην ομιλία του επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο αναπληρωτής υπουργός...