Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σακίρα: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Πικέ

Σακίρα: Η Σακίρα «σπάει» τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ, λέγοντας ότι η ζωή της ήταν «αρκετά δύσκολη» όσο κατέρρεε η σχέση της και ότι της είναι επίσης δύσκολο να μιλήσει για αυτό.

Η Σακίρα έγινε εξώφυλλο στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle και αποκαλύπτει στη συνέντευξή ότι «είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μιλήσω» για τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ, ειδικά τώρα που «είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτήν την κατάσταση».

Μετά από 12 χρόνια και 2 παιδιά μαζί (τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα), η Κολομβιανή εκρηκτική τραγουδίστρια δηλώνει πως ήταν «σιωπηλή» από την πρώτη στιγμή που χώρισε με τον Ισπανό αμυντικό καθώς «προσπαθώ να επεξεργαστώ όλα όσα έχουν συμβεί», όπως μεταδίδει η DailyMail.

Πρόσθεσε, μάλιστα ότι «ακόμα το περνάω, επειδή βρίσκομαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός δεν ήταν κανονικός. Ήταν απίστευτα δύσκολος όχι μόνο για μένα αλλά και για τα παιδιά μου». Η 45χρονη σταρ, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να κρύψει τον «βομβαρδισμό» των ΜΜΕ από τα παιδιά της, επειδή «η προστασία τους είναι η νούμερο ένα αποστολή της στη ζωή της».

«Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή διαβάζουν δυσάρεστα νέα στο ίντερνετ και τους επηρεάζουν πολύ», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Σακίρα: Δεν σχολίασε καθόλου τη νέα σύντροφο του Πικέ

Το ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση χωρισμού τον περασμένο Ιούνιο και πολλοί θαυμαστές τους αναρωτιούνται ακόμα πώς τελείωσε η σχέση τους, αφού η Σακίρα δεν φαινόταν να θέλει να την τελειώσει, ενώ ο Πικέ βρίσκεται ήδη σε νέα σχέση.

Αλλά η γνωστή τραγουδίστρια δεν σχολίασε τίποτα για τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της. «Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις αποκαλύψουμε δημόσια, τουλάχιστον προσωρινά, αφού όλα είναι τόσο καινούρια. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλο μου το είναι στη σχέση μου και στην οικογένειά μου».

Η Σακίρα μίλησε, επίσης, για τη «νομαδική ζωή» που είχαν, πριν τα παιδιά τους ξεκινήσουν το σχολείο, με αποτέλεσμα να εγκατασταθούν μόνιμα στη Βαρκελώνη, λόγω της καριέρας του Πικέ με τη Μπαρτσελόνα, αντί να μετακομίσουν στις ΗΠΑ για να συνεχίσει πιο εύκολα τη μουσική της καριέρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...

ΔΙΕΘΝΗ

Νέα ποινική έρευνα για φορολογικές παρατυπίες που φέρεται να διέπραξε το 2018 ξεκίνησε στην Ισπανία σε βάρος της Σακίρα, η οποία θα δικαστεί εντός...