Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Στο πλευρό της η ξαδέρφη του βασιλιά Καρόλου – «Αυτό που περνάς είναι μια κόλαση»

Μια συγγενής του βασιλιά Καρόλου δήλωσε δημόσια την υποστήριξή της στην Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας πως η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έχει την τάση να «περιθωριοποιεί» τα νεοφερμένα μέλη της και ιδίως της γυναίκες, με αποτέλεσμα «μόνο οι πιο σκληρές να επιβιώνουν».

Μιλώντας στη New York Post, η Κριστίνα Όξενμπεργκ, απόγονος μιας παλαιάς σερβικής βασιλικής οικογένειας και τρίτη ξαδέρφη του Καρόλου, έστειλε μήνυμα στήριξης στην σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

«Στην Μέγκαν Μαρκλ, λέω: “Αυτό που περνάς είναι μια κόλαση. Αν μπορείς να το αντέξεις, σύντομα θα βρεθεί κάποια άλλη να στοχοποιήσουν. Κανείς δεν τη γλιτώνει”», είπε χαρακτηριστικά η Όξενμπεργκ, τονίζοντας ότι η δήλωσή της αφορά ακόμη και την πιο «αποδεκτή» από το Παλάτι, Κέιτ Μίντλετον.

Η 59χρονη Κριστίνα Όξενμπεργκ είναι συγγραφέας και σχεδιάστρια μόδας, καθώς και η μικρότερη αδερφή της ηθοποιού Κάθριν Όξενμπεργκ. Η μητέρα τους είναι η τέως πριγκίπισσα Ελισάβετ της Γιουγκοσλαβίας, η οποία, όπως είπε η Όξενμπεργκ, υπήρξε κάποτε πολύ «δεμένη» με τον βασιλιά Κάρολο.

Η ίδια η 59χρονη, η οποία πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια, θυμάται τον «σνομπισμό» με τον οποίο λέει πως είχαν κάποτε αντιμετωπίσει την Κέιτ Μίντλετον.

«Ακόμα και η Καμίλα αναφερόταν στους γονείς της Κέιτ ως “τα πεθερικά της συμφοράς”», λέει η ξαδέρφη του Καρόλου.

Όσον αφορά την Μέγκαν, αυτή έτυχε ακόμη χειρότερης αντιμετώπισης, καθώς δεν είναι καν Αγγλίδα. «Είναι σκληροί, είναι σκληροί με τους ξένους», είπε. «Δεν έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματός σου, έχει να κάνει με το ότι είσαι ξένος».

Ωστόσο, χαρακτήρισε τη μεταχείριση της Μέγκαν τόσο από τον βρετανικό Τύπο, που αναλύει κάθε της κίνηση, όσο και από ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας ως «προδοτική».

«Είναι η σύζυγος που επέλεξε ο Χάρι», σχολίασε. «Και αυτό θα πρέπει να το σεβαστούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι πυροβόλησε έναν άνδρα σε σχέση με ένα περιστατικό, κατά τη διάρκεια του οποίου τρεις ηλικιωμένες γυναίκες δέχθηκαν επίθεση στην...

ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν σήμερα το λιμάνι Πιβντένι, στην περιφέρεια της Οδησσού, προκαλώντας ζημιές σε εγκαταστάσεις που ανήκουν στην Ουκρανία και τη Σιγκαπούρη, ανέφερε ο...

ΔΙΕΘΝΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στο Ισραήλ, Σταύρος Ιωαννίδης, το πρώτο στάδιο περιελάμβανε μαχητικά αεροσκάφη που εξουδετέρωσαν αρχικά την αεράμυνα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η λιβανική εφημερίδα «Nidaa Al Watan» επικαλούμενη διπλωματική πηγή  έγραψε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, για να τον...