Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ κορόιδευε τον κόσμο σε Γαλλικό Όπεν κάνοντας την μαϊμού! (video)

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας αλλά για τους εντελώς λάθος λόγους βρέθηκε ο Νο. 4 τενίστας του κόσμου Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος από τις αντιδράσεις του κοινού στο Moselle Open στη Γαλλία, κορόιδευε τους θεατές παριστάνοντας με κινήσεις την μαϊμού!

Ο κορυφαίος τενίστας στη διοργάνωση γνώρισε απρόσμενη ήττα με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-3) από τον Stanislas Wawrinka, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει από τραυματισμό.

Ο Μεντβέντεφ το τελευταίο διάστημα δεν διανύει περίοδο φόρμας και αποδοκιμάστηκε σε όλο το Αυστραλιανό Όπεν χάνοντας στον τελικό, αποκλείστηκε στον τέταρτο γύρο στο Γαλλικό Όπεν, αλλά και από το US Open όπου γνώρισε την ήττα στον τέταρτο γύρο από τον Νικ Κύργιο.

Ο Μεντβέντεφ αποκλείστηκε από το Wimbledon επειδή είναι Ρώσος και το τουρνουά είχε απαγορεύσει τη συμμετοχή σε Ρώσους και Λευκορώσους παίκτες ως αποτέλεσμα της εισβολής στην Ουκρανία.

Η ήττα του στο US Open τερμάτισε την παραμονή του στο ν. 1 του κόσμου.

Έχοντας χάσει το πρώτο σερβίς γκέιμ του τρίτου σετ, ο Μεντβέντεφ πέταξε τη ρακέτα του καθώς οι Γάλλοι οπαδοί τον γιούχαραν. Ο Μεντβέντεφ άρχισε αμέσως να χειρονομεί, αποδοκιμάζοντας το πλήθος μιμούμενος την μαϊμού στο γήπεδο!

«Εδώ σιγοβράζει», είπε ο σχολιαστής. «Σίγουρα θα προκαλέσει την αντίδραση του διαιτητή… ω, πρέπει πραγματικά να είναι προσεκτικός».

Μετά τη νίκη, ωστόσο, ο Βαβρίνκα δεν στράφηκε κατά του Μεντβέντεφ: «Έχουμε πάντα μερικές μεγάλες μάχες», είπε ο 37χρονος πρωταθλητής τριών Grand Slam στη συνέντευξή του εντός γηπέδου. «Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένας από τους καλύτερους παίκτες και το καλύτερο άτομο εκτός γηπέδου, οπότε είναι πάντα υπέροχο να παίζουμε ο ένας εναντίον του άλλου».

Τώρα κατατάσσεται στην 284η θέση στον κόσμο, ενώ η νίκη του Βαβρίνκα ήταν η πρώτη του απέναντι σε παίκτη του top-10 από το 2020.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδο παιχνιδιού που κατάφερα», είπε ο Wawrinka, ο οποίος έχασε 12 μήνες από τον Μάρτιο του 2021 λόγω τραυματισμού στον τένοντα. «Για τέτοιες στιγμές έκανα τα πάντα για να επιστρέψω».

Μετά το παιχνίδι, ο Μεντβέντεφ είπε: «Ο Σταν ήταν καλύτερος από εμένα και κέρδισε. Προσπάθησα να κρατηθώ. Είχα ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αρκετά καλές. Αλλά με σεβασμό στον Stan, δεν πίστευα ότι ήταν 37 (χρόνων).»
Ο Wawrinka θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Σουηδό Mikael Ymer στον πρώτο του προημιτελικό ATP από τον Ιανουάριο του 2021.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η δυναμική του τομέα των Κατασκευών στην Ελλάδα και οι ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια, αποτυπώνονται στην μελέτη του Ιδρύματος Οικονομικών και...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη, 28 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών, Οσίου Ιλαρίωνος του νέου ηγουμένου μονής της Πελεκητής. Δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει...

ΔΙΕΘΝΗ

Σχεδόν 4.400 κρούσματα χολέρας και άλλων περιπτώσεων οξείας υδατώδους διάρροιας, ανάμεσά τους 54 θανατηφόρα, έχουν καταγραφεί εντός του 2024 στη Σομαλία, πολλά περισσότερα από...