Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όταν προσπάθησε να πείσει την Μέγκαν Μαρκλ να φτιάξει τις σχέσεις της με τον πατέρα της

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ προσπάθησε να πείσει τη Μέγκαν Μαρκλ να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ.

«Η βασίλισσα μπορούσε να δει πόσο επιζήμια ήταν η κατάσταση μεταξύ της Μέγκαν και του πατέρα της και μίλησε στη Μέγκαν γι’ αυτό και προσπάθησε να την ενθαρρύνει να μιλήσει στον Τόμας», γράφει η ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων, Κέιτι Νίκολ στο επερχόμενο βιβλίο της, «The New Royals».

Μια βασιλική πηγή είπε στην συγγραφέα ότι η αείμνηστη μονάρχης ένιωθε ότι «το όλο θέμα με τον Τόμας Μαρκλ αντιμετωπίστηκε πολύ άσχημα και αν είχε γίνει διαφορετικά, θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα». Οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της ήταν από καιρό τεταμένες, ωστόσο το «κερασάκι» στην τούρτα μπήκε όταν ο 78χρονος συνεννοήθηκε με παπαράτσι για να «στήσουν» φωτογραφίες, στις οποίες ο ίδιος υποτίθεται ότι ετοιμαζόταν για τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο Τόμας Μαρκλ τελικά δεν παρευρέθηκε στο γάμο και την Μαρκλ «παρέδωσε» στον γαμπρό ο -τότε- πρίγκιπας Κάρολος.

Ο πατέρας της Μαρκλ αργότερα παραδέχθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι τον είχε προειδοποιήσει να μην συνεργάζεται αυθαίρετα με τον Τύπο. Ο 78χρονος ομολόγησε ότι είχε τσακωθεί με τον Χάρι στο τηλέφωνο, ότι είχε πει ψέματα στον πρίγκιπα και ότι του είχε κλείσει το τηλέφωνο «στα μούτρα».

Η σχέση της Μαρκλ με τον πατέρα της επιδεινώθηκε περαιτέρω, αφού εκείνη τον κατηγόρησε ότι διέρρευσε στον Τύπο μια ιδιωτική επιστολή που του είχε απευθύνει μετά τον γάμο.

Σύμφωνα με την Νίκολ, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε όχι μόνο εκφράσει την επιθυμία η Μέγκαν να τα βρει ξανά με τον πατέρα της, αλλά επιθυμούσε το ίδιο να κάνει κι ο Χάρι και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. «Η βασίλισσα λάτρευε τον Χάρι μέχρι το τέλος και ο Χάρι τη λάτρευε επίσης», είπε ο βασιλικός συγγραφέας Ρόμπερτ Χάρντμαν στο People  «Νομίζω ότι η βασίλισσα λειτουργούσε ως “δίαυλος” μεταξύ του Γουίντσορ και της Καλιφόρνια και θα ήταν μια από τις πιο μεγάλες της επιθυμίες το να διορθωθούν τα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΔΙΕΘΝΗ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξετάζουν «όλες τις επιλογές» αφότου ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν αποκάλυψε τα ονόματα των δύο μελών της βασιλικής οικογένειας που...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...