Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντροπή από παιδικό σταθμό των ΗΠΑ: Μασκοφόρα παιδαγωγός τρομοκρατεί νήπια που κλαίνε από τον φόβο τους

Σοκ έχει προκαλέσει η συμπεριφορά μιας εργαζόμενης σε παιδικό σταθμό στο Μισισιπί των ΗΠΑ, η οποία βιντεοσκοπήθηκε να εκφοβίζει μικρά παιδιά με αποτέλεσμα να κλαίνε από τον τρόμο τους.

Με την αφορμή του εορτασμού του Χάλοουιν, η γυναίκα φόρεσε μια τρομακτική μάσκα και στη συνέχεια πλησίασε τα «κακά» παιδιά της τάξης, ουρλιάζοντας ότι θα τα «πάρει μαζί της» ή ότι θα τα διώξει από την τάξη. Ένα μικρό κοριτσάκι που προσπαθούσε να φάει το μεσημεριανό του τρομοκρατήθηκε όταν η εργαζόμενη την πλησίασε και άρχισε να της φωνάζει, ενώ ένα άλλο αγοράκι έτρεχε να γλιτώσει ουρλιάζοντας, με την γυναίκα να το κυνηγάει γύρω- γύρω στην αίθουσα.

Στο δίλεπτο βίντεο, η μασκοφόρα…παιδαγωγός πλησιάζει και ένα τρίτο παιδάκι, σκύβει από πάνω του και το ρωτά απειλητικά: «Είσαι κακός; Πρέπει να σε βγάλω έξω;», με το αγόρι να νεύει «όχι» προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του για να μην την βλέπει. Παρά την απάντησή του, η γυναίκα συνεχίζει να ουρλιάζει στο πρόσωπο του αγοριού πριν φωνάξει «καλά θα κάνεις να είσαι καλός».

Αφήνοντας πίσω της μια τάξη με παιδιά να ουρλιάζουν και να κλαίνε, η γυναίκα κατευθύνεται προς μια δεύτερη αίθουσα με άλλα παιδάκια, προειδοποιώντας τα: «Ελπίζω να είστε έτοιμοι». Τα νήπια προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από μια βιβλιοθήκη, καθώς η γυναίκα χτυπάει δυσοίωνα την πόρτα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, η «παιδαγωγός» αρχίζει να κυνηγάει ένα μικρό αγοράκι που ξεσπά σε κλάματα. Η γυναίκα φωνάζει στα παιδιά να «καθαρίσουν» την τάξη. Σε ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε, ένα παιδί καλύπτει τα αυτιά του καθώς η γυναίκα ουρλιάζει και ένα άλλο φωνάζει «μαμά».

Η συνάδελφος της μασκοφόρας «παιδαγωγού» που τράβηξε τα βίντεο και τα ανέβασε στο διαδίκτυο δήλωσε ότι δεν το έκανε για πλάκα, αλλά για να ενημερώσει τον κόσμο για το τι συνέβη στον παιδικό σταθμό. «Όταν άκουσα ότι επρόκειτο να το ξανακάνει, τη βιντεοσκόπησα για να έχω αποδείξεις και μετά το βίντεο εστάλη στους γονείς για να τους δείξω πώς αντιμετωπίζονται τα παιδιά τους», έγραψε η γυναίκα. «Δεν το τράβηξα αυτό το βίντεο για να γελάσουμε. Δεν ήταν αστείο για μένα. Αυτή που ουρλιάζει στα παιδικά πρόσωπα ΔΕΝ είμαι εγώ. Αυτή που στέκεται δίπλα στο κορίτσι που ουρλιάζει ΔΕΝ είμαι εγώ. Αυτή που γελά στο βίντεο ΔΕΝ είμαι εγώ», διευκρίνισε.

Η νηπιαγωγός υποστήριξε ότι το να καλούσε την αστυνομία «δεν θα είχε αποτέλεσμα» χωρίς αποδείξεις και ότι οι κάμερες μέσα στον παιδικό σταθμό δεν λειτουργούν. Αυτό ήταν που την ώθησε να αναλάβει δράση από μόνη της. «Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι ήταν καλύτερο εκείνη τη στιγμή. ΙΣΩΣ, δεν το χειρίστηκα 100 τοις εκατό όπως έπρεπε, αλλά οι προθέσεις μου ήταν καλές», έγραψε.

«Αν δεν ήμουν εγώ και μια άλλη συνάδελφος, αυτό πιθανότατα θα είχε συμβεί και αύριο», απάντησε σε όσους την επέκριναν για τα βίντεο η παιδαγωγός που τα ανέβασε. Τα βίντεο είδαν και οι τοπικές Αρχές και, όπως αναγράφεται στα social media, «Το τμήμα του Σερίφη της κομητείας Μονρόε έλαβε γνώση για το βίντεο από τον παιδικό σταθμό στο Χάμιλτον και συνεργάζεται με τον εισαγγελέα της κομητείας για να δει εάν υπάρχουν πιθανές ποινικές κατηγορίες που μπορούν να υποβληθούν».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

H Χάνα Γκουτιέρες-Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση 18 μηνών για τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας...

ΔΙΕΘΝΗ

Στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ θα διεξαχθούν εντός της εβδομάδας ψηφοφορίες επί τεσσάρων χωριστών νομοσχεδίων για τη χορήγηση αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία...

ΔΙΕΘΝΗ

Κολομβιανός δημοσιογράφος, ο οποίος ερευνούσε κυρίως υποθέσεις διαφθοράς, δολοφονήθηκε την Κυριακή σε πόλη της βορειοανατολικής Κολομβίας, στα σύνορα με τη Βενεζουέλα, όπου συνολικά διαπράχθηκαν...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, μέρους του συστήματος του ΟΗΕ, δήλωσε χθες Δευτέρα πως τον ανησυχεί το ενδεχόμενο το Ισραήλ να βάλει...