Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: Παραδόθηκε ο φίλος της 26χρονης λέγοντας «ήταν η κακιά στιγμή»

Φολέγανδρος: Συνεχίζεται το θρίλερ στη Φολέγανδρο μετά την ανεύρεση της σορού μιας νεαρής γυναίκας με την Αστυνομία και το Λιμενικό να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της. Ο 30χρονος άνδρας και φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς αναζητούνταν σε όλο το νησί και εντοπίστηκε ζωντανός από έναν κάτοικο, ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές. Ο άνδρας πλεόν είναι στα χέρια των Αρχών και πλέον όλοι περιμένουν να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της 26χρονης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και αφυδατωμένος φορώντας το μαγιό του. Μάλιστα λέει ακατάληπτα πράγματα στους άντρες του Λιμενικού. Τις Αρχές προβληματίζει το γεγονός πως επαναλαμβάνει τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα». Όπως μετέδωσε το OPEN, τον 30χρονο θα δει γιατρός ενώ για το γεγονός θα ειδοποιηθεί και εισαγγελέας.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι “χάλασε η φάση”, ενώ όσα έλεγε ήταν ακατάληπτα. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του OPEN, ο νεαρός άνδρας επαναλαμβάνει συνέχεια τη φράση “ήταν η κακιά η ώρα”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 30χρονος λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Υπενθυμίζεται πως τα  στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία οδηγούν σε έγκλημα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία, που σπεύδουν στο σημείο.

Μάλιστα αστυνομικοί και λιμενικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο όπου εντοπίστηκε ο άνδρας. Ωστόσο ο ίδιος δεν παραδίδεται στις αρχές και πετάει πέτρες σε αστυνομικούς και λιμενικούς.

Λιμενικοί και αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως η κοπέλα δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν τη σορό της, στη θάλασσα για να συσκοτίσουν τη δολοφονία που διέπραξαν. Ο σύντροφός της, παραμένει από την πρώτη στιγμή εξαφανισμένος και αναζητείται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό. Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, περιπατητές ήταν εκείνοι που είδαν το άψυχο σώμα της 26χρονης να επιπλέει στη θάλασσα και ενημέρωσαν τις αρχές. Ψηλά, στην άκρη του γκρεμού ήταν σταματημένο το αυτοκίνητό της. Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι βρέθηκε και το τσαντάκι του 30χρονου με προσωπικά του αντικείμενα, ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Παράλληλα, δεν φαίνεται να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια σημαντική μαρτυρία για την τύχη του. Το Σάββατο, δύτες βούτηξαν στα νερά της περιοχής για να ελέγξουν τον βυθό μήπως ανακαλύψουν κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στις έρευνες.

Φολέγανδρος: Η μαρτυρία ιδιοκτήτριας εστιατορίου: “Θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό”

Η 26χρονη και ο 30χρονος σύντροφός της, έκαναν κάμπινγκ στη Φολέγανδρο, όπως αναφέρει η Ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου, που τους εξυπηρετούσε. “Βρέθηκαν στη θάλασσα η κοπέλα και τα πράγματα του παιδιού, το κινητό του” δηλώνει στον ΑΝΤ1 και προσθέτει: “τρεις μέρες ήταν εδώ τα παιδιά, μόνο το πρωί όμως τους βλέπαμε, γενικά ήταν απομακρυσμένοι από εμάς και από τους ‘κάμπερς’, ήταν μόνοι τους δεν ήθελαν καμία επαφή. Το παλικάρι ήταν πολύ κλειστό, δεν μίλαγε. Η κοπέλα ήταν πολύ χαρούμενη, πολύ ευδιάθετη, πολύ… πολύ καλή, πανέμορφη”.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, “αυτοί δεν πήγανε στην παραλία, είχαν παρκάρει στο πάνω μέρος, εκεί που παρκάρουν τα αμάξια. Τα πράγματά τους είναι εδώ (στο κάμπινγκ) και αυτού, αυτός είναι εξαφανισμένος, δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Βρέθηκαν μόνο τα δικά του πράγματα, της κοπέλας ήταν στο αμάξι της”. Η ίδια περιγράφει ότι “αυτός ήθελε να περπατήσει όλο το βουνό, να εξερευνήσει όλο το βουνό. Η κοπέλα μου είπε… της λέω καθίστε λίγο να σας δω, να σας χαρώ…μου λέει θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.), στην οποία συμμετέχουν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης και ο...

ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 21-4-2024 θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,...

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα από το 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στη Θεσσαλία, και τρεις ακόμη περιφέρειες ενόψει της κακοκαιρίας ενώ σε ετοιμότητα είναι σύσσωμος ο κρατικός...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες  χθες (18-4-2024) εντός καταστήματος στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, 20χρονος για παράβαση...