Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις και έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της χώρας. Οι πρώτες νιφάδες στον Κόζιακα Τρικάλων και στο Καϊμακτσαλάν.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις κάμερες του Meteolive.gr, σε αρκετές περιπτώσεις δεν πρόκειται απλά για νιφάδες αλλά για κανονική χιονόπτωση και χιονόστρωση.

Ειδικότερα, στο καταφύγιο του Κόζιακα στα Τρίκαλα από τις 8:00 το πρωί το χιόνι έπεφτε αρκετά πυκνό και άρχισε να καλύπτει το έδαφος.

Παράλληλα, από τα ξημερώματα στο Καϊμακτσαλάν στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, υπήρξε επίσης έντονη χιονόπτωση που άρχισε να καλύπτει τις πίστες και να δίνει… μηνύματα στους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων.

Δείτε εικόνα από το καταφύγιο Κόζιακα

Δείτε εικόνα από το Καϊμακτσαλάν

Το πρώτο χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου

Στα λευκά άρχισε να ντύνεται το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου καθώς το πρώτο χιόνι έχει αρχίσει να ασπρίζει τις κορυφές του χιονοδρομικού.

Η κίνηση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και με την χρήση χειμερινών ελαστικών μέχρι στιγμής. Από το πρώτο χιόνι δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών και της ιατρικής κοινότητας αποτυπώνεται σε μεγάλη έρευνα που διενήργησε για λογαριασμό του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου η εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO....

ΕΛΛΑΔΑ

Η αφρικανική σκόνη υποχωρεί σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Όπως τονίζει σε ανάρτησή του ο ίδιος, το...

ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΓΣΕΕ την αφίσα και την διακήρυξη της 24ωρης απεργίας που με απόφασή της προκήρυξε για την 1η Μάη. Όπως αναφέρει:...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα απόκοσμο και αποπνικτικό σκηνικό δημιούργησε η επέλαση της αφρικανικής σκόνης που σκέπασε τα τελευταία 24ωρα τη χώρα μας. Από την Κρήτη μέχρι τον...