Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ληστής εισβάλλει σε περίπτερο της Ηλιούπολης και αδειάζει το ταμείο

Στη σύλληψη 38χρονου που διέπραττε ληστείες σε περίπτερα στα Νότια προάστια της Αττικής προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, ενώ μετά την ταυτοποίησή του αναζητείται πλέον ο συνεργός του.

Μάλιστα, βίντεο – ντοκουμέντο μαρτυρά τη δράση του, καταγράφοντας τη στιγμή της ληστείας στο ένα περίπτερο.

Ο ίδιος, την περασμένη Τρίτη διέπραξε διαδοχικές ληστείες σε δύο περίπτερα στην περιοχή της Ηλιούπολης σε σύντομο χρονικό διάστημα, διαφεύγοντας με μοτοσυκλέτα.

Έπειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται στην Αργυρούπολη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ληστειών και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκε στην παθούσα υπάλληλο περιπτέρου. Επίσης, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις ληστειών σε περίπτερα στον Άλιμο και την Ηλιούπολη.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ενδοοικογενειακής βίας. Oδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι χθες Πέμπτη, για δεύτερη ημέρα στη σειρά, δυνάμεις του κατέστρεψαν 4 μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα των ανταρτών Χούθι της...

ΔΙΕΘΝΗ

Η εξέγερση που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε φυλακή της Γουαγιακίλ —από την οποία απέδρασε τον Ιανουάριο αρχηγός ισχυρής συμμορίας γνωστός με το...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν κρύβομαι και το είπα στη Βουλή με τον πιο καθαρό τρόπο, δεν κρύβομαι πίσω από καμία βουλευτική ασυλία. Είτε ήμουν είτε δεν ήμουν...

ΕΛΛΑΔΑ

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Τούρκου με κουρδικές ρίζες ( γεν.1996 ) μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο Γ.Ν. Γεννηματάς ύστερα...