Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τζέι Λένο: Με σοβαρά εγκαύματα ο πρώην παρουσιαστής του Tonight Show – Έπιασε φωτιά το γκαράζ του σπιτιού του

Να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στο γκαράζ του σπιτιού του φέρεται ο κωμικός και πρώην παρουσιαστής του Tonight Show, Τζέι Λένο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τραυματίστηκε όταν ένα από τα αυτοκίνητα πήρε φωτιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το TMZ έχει εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου, αλλά οι φλόγες δεν επηρέασαν το αυτί ή το μάτι του. Εγκαίρως, ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Grossman Burn Center.

«Έπαθα σοβαρά εγκαύματα από φωτιά με βενζίνη. Είμαι καλά. Απλά χρειάζομαι μια ή δύο εβδομάδες για να ξανασταθώ στα πόδια μου», ανέφερε ο Λένο μιλώντας στο Variety.

Λόγω του συμβάντος, ο ίδιος ακύρωσε προγραμματισμένη stand-up εμφάνιση στο ετήσιο συνέδριο Financial Brand στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Επιπλέον, βάσει δημοσιεύματος του Rolling Stone, σε e-mail που στάλθηκε στους συμμετέχοντες, το Financial Brand ανέφερε ότι ο Λένο έπρεπε να αποσυρθεί λόγω ενός «σοβαρού ιατρικού επείγοντος περιστατικού», χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η οικογένειά του δεν ήταν σε θέση να μας δώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά υπήρξε ένα πολύ σοβαρό ιατρικό επείγον περιστατικό που εμποδίζει τον Τζέι να ταξιδέψει», ανέφερε το e-mail.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι ζωντανός, οπότε οι προσευχές μας είναι γι’ αυτόν και την οικογένειά του απόψε», σημειώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής Σεμιόν Ερέμιν (Semyon Eremin), που εργαζόταν για τη ρωσική εφημερίδα Izvestia, σκοτώθηκε χθες Παρασκευή σε ουκρανική επίθεση με drone στη...

ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ δήλωσε χθες ότι έχει εντείνει τις προσπάθειες για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας μετά τις επικρίσεις που δέχεται από τον...

ΔΙΕΘΝΗ

Χαρακτήρα προειδοποίησης είχε η μικρής ισχύος επιδρομή του Ισραήλ στο Ιράν, ως αντίποινα για την επίθεση του περασμένου Σαββάτου. Επιτέθηκε σε ιρανική αεροπορική βάση...

ΔΙΕΘΝΗ

Ισραηλινές δυνάμεις αντάλλαξαν πυρά με Παλαιστίνιους μαχητές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σήμερα (20/4), δεύτερη ημέρα μιας επιδρομής που έχει προκαλέσει μέχρι τώρα τον θάνατο...