Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κινέζος δρομέας κάπνιζε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, την ώρα που έτρεχε σε Μαραθώνιο 42 χλμ !

Οι δρομείς μαραθωνίου θεωρούνται μερικοί από τους πιο ευαισθητοποιημένους αθλητές στον πλανήτη – όχι όμως και ο Chen, ηλικίας 50 ετών, γνωστός ως «θείος Τσεν», ο οποίος έχει γίνει viral καθώς …καπνίζει την ώρα που τρέχει σε μαραθώνιους αγώνες!

Ο Κινέζος Chen, ολοκλήρωσε πρόσφατα τον Μαραθώνιο Xin’anjiang στο Jiande της Κίνας ενώ κάπνιζε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αντοχής των 42 χιλιομέτρων.

Οι φωτογραφίες του άνδρα της Γκουανγκζού έγιναν viral σε μια κινεζική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης – και οι διοργανωτές της εκδήλωσης απένειμαν το πιστοποιητικό συμμετοχής του στη συνέχεια.

Ο Τσεν τερμάτισε 574ος στον αγώνα συνολικά, με εντυπωσιακό χρόνο 3:28:45 από σχεδόν 1.500 δρομείς.

Ο «θείος Τσεν» έχει ιστορικό καπνίσματος ενώ τρέχει, σύμφωνα με το Canadian Running Magazine, το οποίο ανέφερε ότι έτρεξε τόσο στον Μαραθώνιο της Guangzhou 2018 όσο και στον Μαραθώνιο Xiamen του 2019 ενώ κάπνιζε. Το 2018, ο Τσεν σημείωσε χρόνο 3:36 και έτρεξε 3:32 το 2019. Υπάρχουν επίσης στοιχεία στο διαδίκτυο ότι τρέχει και υπερμαραθωνίους, με έναν να εκτείνεται σε 50 χιλιόμετρα και έναν άλλο να διαρκεί 12 ώρες.

Ο Chen προφανώς έγινε επίσης γνωστός ως «Smoking Brother» στους κύκλους του τρεξίματος μετά από μια εκδήλωση του 2017 στην πόλη Hangzhou.

Οι αντιδράσεις για τον απίστευτο αθλητή ήταν ανάμεικτες – με κάποιους να χαιρετίζουν τις ικανότητές του, ενώ άλλοι να πιστεύουν ότι δίνει το κακό παράδειγμα.

«Εκεί ο ήρωάς μου. Δείτε τον καθώς καπνίζει», έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

«Φαντάσου να είσαι κολλημένος πίσω του σε όλη την κούρσα», είπε ένας άλλος.

«Έτσι φαίνεται λοιπόν η κορυφαία απόδοση», αστειεύτηκε ένας τρίτος.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν κανόνες που να απαγορεύουν στους μαραθωνοδρόμους να καπνίζουν τσιγάρα ενώ αγωνίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Το σύνολο των 1.115 αφίξεων κατά τις τελευταίες επτά ημέρες έφτασε η παράτυπη μετανάστευση από τα παράλια της Αγγλίας. Το νούμερο καταδεικνύει την πιο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι όταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν με...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε στην ομιλία του στην Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...

ΔΙΕΘΝΗ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζο Λίμπερμαν, ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο θάνατός του οφείλεται σε...