Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πιλότος κρεμάστηκε έξω από το πιλοτήριο για να πιάσει το κινητό τηλέφωνο επιβάτη

Το να αφήσετε κατά λάθος το smartphone σας στο σπίτι είναι ένα πράγμα, αλλά το να το αφήσετε σε ένα αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστείτε σε μια πτήση είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ένας επιβάτης της Southwest Airlines βρέθηκε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση αφού ξέχασε το τηλέφωνό του σε μια περιοχή της πύλης στο αεροδρόμιο Long Beach του Λος Άντζελες.

Μέχρι να το εντοπίσει ένας άλλος επιβάτης που πήγαινε σε άλλη πτήση και να ειδοποιήσει το πλήρωμα, η επιβίβαση είχε ήδη ολοκληρωθεί και το αεροσκάφος είχε μετακινηθεί προς τα πίσω.

Ωστόσο, το προσωπικό στο έδαφος συνεργάστηκε γρήγορα για να διασφαλίσει ότι το τηλέφωνο θα επιστραφεί με ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντάλας στις 13 Νοεμβρίου, ένας πιλότος φαίνεται να σκύβει έξω από το παράθυρο του πιλοτηρίου σε μια προσπάθεια να το παραλάβει από τους εργαζόμενους στη ράμπα στο έδαφος.

Ενώ ένα μέλος του προσωπικού κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια να πηδήξει και να το παραδώσει στον πιλότο, ένας δεύτερος εργαζόμενος στο διάδρομο αναλαμβάνει να παρέμβει και καταφέρνει να του το δώσει.

Σύμφωνα με τον Chris Perry, εκπρόσωπο της Southwest Airlines, ο επιβάτης που ανακάλυψε το τηλέφωνο είχε συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη του λίγο νωρίτερα, οπότε μπόρεσε να ενημερώσει το πλήρωμα για την πτήση με την οποία ταξίδευαν.

Όταν οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων συνειδητοποίησαν ότι η εν λόγω πτήση ήταν ήδη πλήρως επιβιβασμένη, ήρθαν σε επαφή με τον κυβερνήτη.

“Ο καπετάνιος πρότεινε αμέσως στους υπαλλήλους της ράμπας στο έδαφος να προσπαθήσουν να του δώσουν το τηλέφωνο κάνοντας άλμα για να το παραδώσει στον κάτοχο του, αναφέρει το CNN. «Τα υπόλοιπα καταγράφηκαν σε βίντεο».

Αν και ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου δεν έχει γίνει γνωστός, νομίζουμε ότι είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ήταν εξαιρετικά ευγνώμων για τη χειρονομία.

Το βίντεο αναρτήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Ευγένειας, μια διεθνής γιορτή που έχει διαμορφωθεί για την προώθηση της ευγένειας σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας το hashtag WorldKindnessDay. Δεν είναι γνωστό πότε τραβήχτηκαν τα πλάνα.

Το συμβάν αυτό έρχεται μετά από μια ταξιδιώτισσα από την Τουρκία κυρία Rumeysa Gelgi, την ψηλότερη γυναίκα στον κόσμο, που μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση από το αεροπορικό της ταξίδι από την Τουρκία στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο κατέστη δυνατό όταν η Τούρκικες Αερογραμμές αφαίρεσαν αρκετά καθίσματα ώστε να μπορεί να ξεκουραστεί άνετα πάνω σε φορείο κατά τη διάρκεια του 13ωρου ταξιδιού τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο πήρε ο 29χρονος χειριστής του μαχητικού F-16 που κατέπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης, νότια της Χαλκιδικής, ο οποίος παρέμεινε για προληπτικούς λόγους στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην Πολεμική Αεροπορία λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι για την πτώση μαχητικού αεροσκάφους F-16 στη νήσο Ψαθούρα, νότια της Χαλκιδικής. Ο...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι φίλοι του λένε ότι «φοβόταν να πεθάνει στον πόλεμο και ήθελε να φύγει από τον στρατό πριν από την έναρξη του πολέμου στην...

ΔΙΕΘΝΗ

Λάτρεις των Χριστουγέννων μια οικογένεια στην Γερμανία είπε να κάνει το κάτι παραπάνω τα φετινά Χριστούγεννα και στόλισε όχι ένα ή δέκα αλλά πεντακόσια...