Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς δύο Μπράιαν Κοξ έβαλαν σε αμηχανία έναν ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός και ο καθηγητής φυσικής περιγράφουν τη δυσκολία τους να κάνουν check in στο ίδιο ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας τα ίδια ονόματα.

Αυτό δίνει μια εντελώς νέα έννοια στην έννοια της διπλής κράτησης. Ή ίσως είναι περισσότερο ένα μαθηματικό πρόβλημα: λύστε τον Μπράιαν Κοξ στο τετράγωνο; Αλλά όταν το ερώτημα τέθηκε από έναν ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου, έμενε σε έναν ηθοποιό και έναν φυσικό να βρουν μια απάντηση.

Ο Μπράιαν Κοξ, ο πρώην μουσικός που έγινε καθηγητής φυσικής, ήταν ο πρώτος που αντιμετώπισε το πρόβλημα όταν προσπάθησε να πάρει κλειδί για το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε επίσης ο Μπράιαν Κοξ, ο Σκωτσέζος ηθοποιός που είναι γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία Διαδοχή (Succession), πριν από μια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Μιλώντας στην εκπομπή BBC Breakfast την Παρασκευή, οι δύο άνδρες εξήγησαν τι συνέβη την προηγούμενη ημέρα όταν προσπάθησαν να κάνουν check in.

«Λοιπόν, η χθεσινή νύχτα ήταν πολύ μπερδεμένη», δήλωσε ο ηθοποιός Μπράιαν Κοξ.  Επειδή ο Μπράιαν έφτασε στο ξενοδοχείο και του είπαν ότι υπάρχουν δύο Μπράιαν Κοξ, οπότε έχετε δύο δωμάτια.

«Όχι, όχι, υπάρχει μόνο ένας, αλλά νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει και άλλος ένας Μπράιαν Κοξ», οπότε ο ρεσεψιονίστ απάντησε: «Δεν μπορούμε να έχουμε δύο Μπράιαν Κοξ».

Ο φυσικός Μπράιαν Κοξ, 54 ετών, στη συνέχεια επενέβη λέγοντας: «Δεν μου έκαναν check in!»

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν του έκαναν check in, οπότε αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το όνομα του βοηθού του».

Ο φυσικός είπε: Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο: Έπρεπε να αλλάξω το όνομά μου. Δεν μπορούσαν να το κάνουν στο σύστημα του υπολογιστή τους. Δεν με πίστευαν. Και έβαλα μια φωτογραφία στο τηλέφωνό μου και είπα: «Κοιτάξτε, αυτός είναι ο Μπράιαν Κοξ, θα έρθει αργότερα, και μετά αυτός…» και ο ρεσεψιονίστ είπε: «Δεν ξέρω κανέναν από εσάς, δεν βλέπω τηλεόραση».

Ο ηθοποιός Μπράιαν Κοξ, ο οποίος κέρδισε για πρώτη φορά την αναγνώριση για τη δουλειά του με τη Βασιλική Εταιρεία Σαίξπηρ και το Βασιλικό Εθνικό Θέατρο, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι αρχικά ήταν εξαιρετικά ενοχλημένος με την προοπτική να πρέπει να μοιραστεί το όνομά του με μια άλλη διασημότητα.

Σε μια συνέντευξη του στο βρετανικό περιοδικό Guardian και με τους δύο Μπράιαν Κοξ νωρίτερα φέτος, ο ηθοποιός δήλωσε: «Αρχικά με ενόχλησε αλλά ήταν ένα τόσο σπουδαίο μάθημα να βρω κάποιον εξαιρετικά επιτυχημένο με το ίδιο όνομα με μένα. Με ενόχλησε στην αρχή, μετά σκέφτηκα: δεν είναι σημαντικό.

Θέλω να πω, έχουμε το ίδιο όνομα, αλλά μετά κάτι μπαίνει στο παιχνίδι όπου πας: «Λοιπόν, είναι μόνο ένα όνομα. Ήταν λοιπόν υπέροχο που σε γνώρισα, Μπράιαν, γιατί απέδειξα ότι το όνομα δεν έχει σημασία. Χαίρομαι πολύ που έχουμε το ίδιο όνομα, αλλά τελικά είναι απλώς ένα από αυτά τα περίεργα παράξενα ατυχήματα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA) θα επαναλάβει προσεχώς η Ιαπωνία μετά απο σχεδόν δύο μήνες παγώματος των...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι χθες Πέμπτη, για δεύτερη ημέρα στη σειρά, δυνάμεις του κατέστρεψαν 4 μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα των ανταρτών Χούθι της...

ΔΙΕΘΝΗ

Η εξέγερση που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε φυλακή της Γουαγιακίλ —από την οποία απέδρασε τον Ιανουάριο αρχηγός ισχυρής συμμορίας γνωστός με το...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν κρύβομαι και το είπα στη Βουλή με τον πιο καθαρό τρόπο, δεν κρύβομαι πίσω από καμία βουλευτική ασυλία. Είτε ήμουν είτε δεν ήμουν...