Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γάλλος εφοριακός δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου σε έμπορο αντικών

Ένας Γάλλος εφοριακός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο σπίτι ενός εμπόρου μεταχειρισμένων ειδών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το θύμα ξαπλωμένο στο πάτωμα και τη συνάδελφό του δεμένη σε μια καρέκλα στην ιδιοκτησία του εμπόρου στο μικρό βόρειο χωριό Bullecourt. Ο 43χρονος εφοριακός φέρεται να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Το σώμα του εμπόρου ανακαλύφθηκε με τραύματα από σφαίρες σε ένα απομακρυσμένο κτίριο. Η τοπική εισαγγελία λέει ότι αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας συνέλεγε αντικείμενα από ιδιωτικές κατοικίες και παλιά αυτοκίνητα για να τα μεταπωλήσει, σύμφωνα με τον Éric Bianchin, δήμαρχο του Bullecourt, ενός χωριού 250 κατοίκων νοτιοανατολικά του Arras.

«Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα μαζί του», είπε ο δήμαρχος στα γαλλικά ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι είχε φτάσει στο χωριό τέσσερα χρόνια πριν.

Ωστόσο, προφανώς προέκυψε πρόβλημα κατά τη συζήτησή του με την ομάδα της εφορίας που είχε πάει στο σπίτι του τη Δευτέρα για να ελέγξει τα βιβλία του.

Όταν ο συναγερμός σήμανε «από μάρτυρα» νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο αγρόκτημα για να βρουν τον επιθεωρητή και τον ιδιοκτήτη της φάρμας νεκρούς.

Ο επιθεωρητής που σκοτώθηκε «έκανε τη δουλειά του» αλλά «δεν επέστρεψε ποτέ», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Δημοσίων Λογαριασμών Γκαμπριέλ Ατάλ, ο οποίος επισκέφτηκε τους συναδέλφους του νεκρού επιθεωρητή την Τρίτη.

Η επιζώσα συνάδελφός του νοσηλεύεται για σοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο άλλοτε καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ (1998-2005) συνεχίζει να θεωρεί πως η προσωπική φιλική σχέση του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν...

ΔΙΕΘΝΗ

Πηγές του ισραηλινού στρατού δήλωσαν στην Jerusalem Post χτες Τετάρτη ότι δεν θα υπάρξει λύση στον πόλεμο στη Γάζα και στο νότιο Λίβανο εάν...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις δηλώσεις του Βέλγου πρωθυπουργού Αλεξάντερ Ντε Κροο που χθες, Τετάρτη 27/3 δήλωσε ότι η χώρα του αντιμετωπίζει κινδύνους όσον αφορά στην ασφάλεια, ανησυχία...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Άντονι Μπλίνκεν, θα μεταβεί στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για να...