Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Survivor All Star: Αυτοί οι παίκτες πάνε Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Λίγος καιρός έμεινε για να ξεκινήσει το Survivor All Star να προβάλλεται στις οθόνες μας. Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρονται στα ονόματα που φαίνεται να έχουν κλειδώσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι και είναι έτοιμα να ταξιδέψουν για μία ακόμη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Super Κατερίνα» υπάρχουν κάποιοι που θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθούν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για την αναχώρησή τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha οι γυναίκες που έχουν υπογράψει είναι οι: Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νικολέτα Μαυρίδη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου. Υπάρχουν και κάποια άλλα ονόματα γυναικών που δεν έχουν γίνει γνωστά.

Όσον αφορά στους άντρες, εκείνοι που έχουν υπογράψει είναι οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Ορέστης Τσάνγκ, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας. Τριαντάφυλλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Αλέξης Παππάς είναι τα τρία πρόσωπα που μέχρι στιγμής λένε πως δεν θα βρεθούν στο Survivor All Star, αλλά πιθανολογείται πως θα μπουν αργότερα.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό υπήρξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τα δημοσιεύματα τον θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο coach.

Σημειώνεται ότι κάποια από τα ονόματα που αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι θα μπουν στο ριάλιτι, είχαν δηλώσει ότι δεν θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...