Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 23χρονη στα Εξάρχεια: Συνελήφθη 33χρονος που την κρατούσε «φυλακισμένη» και την εξέδιδε

Ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια, είχε μετατραπεί σε φυλακή για μία 23χρονη κοπέλα, την οποία εξέδιδε παρά την θέληση της, μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού, ένας 33χρονος ομοεθνής της, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο 33χρονος φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να ήταν εκείνος που την συνόδευε σε κάθε ραντεβού, τα οποία ανέρχονταν σε τουλάχιστον τέσσερα την ημέρα.

Η τιμή για το κάθε ραντεβού που πραγματοποιούνταν σε σπίτια ή ξενοδοχεία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ανερχόταν στα 150 , από τα οποία τα 50 ευρώ θα τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού, τα 20 ευρώ ο 33χρονος και τα 80 η 23χρονη.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο συλληφθείς, της πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει, με αποτέλεσμα να κερδίζει ο ίδιος 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού ενώ το γραφείο ερωτικών ραντεβού, κέρδιζε 50 ευρώ από το κάθε ραντεβού.

Η προσέγγιση

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα ως ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος, λέγοντας της ότι θα μπορούσε να εργαστεί εκεί πουλώντας λουλούδια.

Η 23χρονη δέχτηκε να δουλέψει και στη συνέχεια, την οδήγησε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, με την πρόφαση της φιλοξενίας.

Ωστόσο εκεί την κράτησε παρά την θέλησή της, επιτηρώντας πλήρως τις κινήσεις της ενώ με την άσκηση βίας την εξανάγκασε να εκδίδεται.

Η σύλληψη του 33χρονου, έγινε χθες Σάββατο το μεσημέρι, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων. Από την έρευνα προέκυψε ότι εξέδιδε την κοπέλα από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο, τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ και μέλος ΔΣ ΕΟΔΥ, Βάνα Παπαευγγέλου, σχολιάζει την παράλληλη έξαρση κρουσμάτων κοκκύτη και ιλαράς: Μετά από  την ύφεση της...

ΔΙΕΘΝΗ

Πεδίο αεροπορικών βομβαρδισμών και άγριων μαχών ανάμεσα στον ισραηλινό στρατό και μέλη του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς, παραμένει και σήμερα η Λωρίδα της Γάζας...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ θα παραδώσει σήμερα για  τρίτη φορά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος «Υπάρχει τέτοιος λαός»...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στα κόμματα της Αντιπολίτευσης που κατέθεσαν την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης με αφορμή την υπόθεση των Τεμπών εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας...