Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πρόγνωση καιρού: Τοπικές βροχές στα ανατολικά, με νοτιάδες η νέα εβδομάδα (video)

Σταθερή θα παραμείνει η θερμοκρασία έως την Κυριακή, που έχει έχει επανέλθει στα σχεδόν κανονικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις. ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στο Αιγαίο. Από Δευτέρα και μετά ο καιρός θα γλυκάνει θα επικρατήσουν νοτιοδυτικοί άνεμοι, ενώ για χειμώνα θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον άλλες 10 ημέρες. Αλλαγή που θα σημειωθεί μετά τις 22 Ιανουαρίου και όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία έρχεται… για να μείνει.

Πιο αναλυτικά για την Παρασκευή στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, τις Σποράδες και την Εύβοια προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Αύξηση των νεφώσεων αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 8 με 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη χώρα τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν και λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον σάλο που ξεσήκωσε με τις δηλώσεις του για τη κακοποίηση των γυναικών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπανώτας, σχολίασαν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψηφιακά θα γίνεται η αμφισβήτηση του ελάχιστου τεκμαρτού εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως προβλέπεται σε απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, (Α.1055/2024). Η...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, πρωινές ώρες της 16-4-2024, στον Ταύρο, από την Ομάδα Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αττικής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 33χρονος...