Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Ζάμπια βρήκε φρικτό θάνατο από επίθεση των σκυλιών του

Ο Φιλήμων Μουλάλα, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Ζάμπιας, βρέθηκε νεκρός μετά από επίθεση από τα σκυλιά του στο σπίτι.

Τον 60χρονο εντόπισε η σύζυγός του στον πίσω κήπο του, έχοντας πολλαπλά τραύματα από τα δόντια των τριών σκύλων που είχε.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Lichtenburg της Νότιας Αφρικής το Σάββατο.

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα σε συλλόγους στους Mufulira Wanderers και Cape Town Spurs. Ο Mulala ήταν ένας ευέλικτος εξτρέμ που σκόραρε πολλά γκολ για την εθνική ομάδα που κέρδισε το Κύπελλο Ανατολικής και Κεντρικής Αφρικής Challenge (CECAFA) υπό τον αείμνηστο Brightwell Banda το 1984. Ήταν το πρώτο παιχνίδι τίτλου για τη Ζάμπια και ο Mulala σκόραρε δύο φορές στον ημιτελικό νίκη επί της Κένυας.

Η Εταιρεία για την Πρόληψη της Βαναυσότητας προς τα Ζώα (SPCA) της Νότιας Αφρικής απομάκρυνε τα σκυλιά από το σπίτι. Ο Sam Tsulanyane, της τοπικής αστυνομίας, είπε ότι η σύζυγος του Mulala άκουσε γάβγισμα ενώ έλαβε χώρα η επίθεση.

«Δεν μπήκε στον κόπο να πάει και να ελέγξει τι δεν πήγαινε καλά [όταν τα σκυλιά γάβγιζαν] καθώς το σπίτι τους βρίσκεται σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και τα σκυλιά γάβγιζαν συχνά σε πεζούς και οχήματα που περνούσαν», ανέφερε μια δήλωση που αναφέρθηκε ευρέως τοπικά. “Αφού αποκαταστάθηκε το ρεύμα [μετά το φόρτωμα], μπήκε μέσα ψάχνοντας τον άντρα της, αλλά δεν τον βρήκε. Συνεχίζοντας την αναζήτησή της, η γυναίκα είδε τον σύζυγό της να κείτεται ακίνητος έξω στον κήπο.”

Ο Adrian Kashala, γενικός γραμματέας της εθνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ζάμπιας, δήλωσε: “Παραμένουμε με υπέροχες αναμνήσεις με τις οποίες μας τίμησε ο αείμνηστος Philemon στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν πολλά που μπορούν να μάθουν οι σημερινοί παίκτες από τη γενιά του εκλιπόντος.”

Πηγή: Telegraph.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Το σύνολο των 1.115 αφίξεων κατά τις τελευταίες επτά ημέρες έφτασε η παράτυπη μετανάστευση από τα παράλια της Αγγλίας. Το νούμερο καταδεικνύει την πιο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι όταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν με...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε στην ομιλία του στην Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...

ΔΙΕΘΝΗ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζο Λίμπερμαν, ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο θάνατός του οφείλεται σε...