Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νυφικό χωρίς εσώρουχα φόρεσε στον γάμο της με το «κακό» παιδί του ΝΒΑ Μάιλς Πλάμλι η Κάθριν Μακ Νιλ

Το μοντέλο από την Αυστραλία Κάθριν Μακ Νιλ παντρεύτηκε τον πρώην παίκτη του NBA, Μάιλς Πλάμλι, φορώντας ένα νυφικό χωρίς εσώρουχα.

Η 33χρονη, γνωστή για το ιδιόρρυθμο της στυλ, μπήκε στην εκκλησία φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό νυφικό χωρίς εσώρουχα, με σχισμή και στις δύο πλευρές με γιγάντιους φιόγκους που δένουν το φόρεμα στους γοφούς της.

Η McNeil επέλεξε να πάει στην εκκλησία χωρίς πέπλο, ενώ συνδύασε το φόρεμα με μαύρες γόβες.

Ο Μάιλς Πλάμλι που ήταν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο για μία διετία (2015-2017) στους Μιλγουόκι Μπακς είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητας μαριχουάνας.

«Ο κύριος και η κυρία Plumlee. Μακράν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!!” έγραψε, μαζί με δύο βίντεο του γάμου, σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης, στο Instagram της.

«Ευχαριστώ όλους όσους το έκαναν αυτό δυνατό, σας αγαπώ όλους.” Μετά την τελετή, το ζευγάρι διοργάνωσε μια δεξίωση στο ιταλικό εστιατόριο Locanda Verde – όπου ο Plumlee χάρισε στην McNeil ένα ρολόι Rolex.

Δεκάδες αγαπημένα πρόσωπα του μοντέλου παρευρέθηκαν στον γάμο, συμπεριλαμβανομένης της πρώην αρραβωνιαστικιάς του ΜακΝιλ και Αυστραλού, Ρούμπι Ρόουζ.
«Θεέ μου κλαίω από χαρά. Σ ‘αγαπώ, σου αξίζει αυτή τη στιγμή και αυτό το για πάντα X», έγραψε η Rose.

Η McNeil ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα τον Ιούνιο του 2022.

«Φυσικά και είπα ΝΑΙ. Ανυπομονώ να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί», έγραψε εκείνη την εποχή, μαζί με μια σειρά από εικόνες της πρότασης.
Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει στα τέλη του 2019 – λίγο πριν το μοντέλο, που κατάγεται από το Λόγκαν στο Μπρίσμπεϊν, επιστρέψει στην Αυστραλία από τις ΗΠΑ.

Εμφανιζόμενη στο εξώφυλλο της Vogue πέρυσι, η McNeil είπε ότι αυτή και ο Plumlee είχαν συναντηθεί μερικά χρόνια πριν, αλλά το timing δεν ήταν σωστό. Δύο χρόνια αργότερα, τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν.
«Νομίζω ότι μετακομίσαμε [μαζί] μέσα σε μια εβδομάδα. Προσπαθούσε να με κρατήσει εκεί», είπε στο περιοδικό.
Λίγο αργότερα, ο Plumlee υπέγραψε με την ομάδα NBL τους Perth Wildcats για ένα χρόνο και το ζευγάρι πέταξε μαζί στην Αυστραλία.
«Είναι απλώς η πιο τρυφερή, ευγενική ψυχή. Όπως, είναι ένας μεγάλος ευγενικός γίγαντας», είπε ο McNeil.

«Είναι τόσο περιποιητικός. Εννοώ, θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για το πόσο πολύ τον αγαπώ, αλλά θα μείνω σε αυτό».

Πηγή: news.com.au

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ. Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γ. Κωστίδη, παραβρέθηκαν στην έναρξη...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανεργία θα συνεχίσει να μειώνεται, ενώ ο πληθωρισμός σταδιακά επανέρχεται στο στόχο του 2% , δήλωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος...

ΕΛΛΑΔΑ

Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη...