Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νορβηγός «Μέσι» έριξε «πόρτα» για δεύτερη φορά στη Λίβερπουλ και πήγε στη Μπενφίκα (video)

Τον 18χρονο Νορβηγό άσο Αντρέας Σέλντερουπ απέκτησε η Μπενφίκα αντί του ποσού των 12,5 εκατ. λιρών, μια μεταγραφή με πολύ …μέλλον καθώς ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ της Νόρτζελαντ θεωρείται ως ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο που θα αφήσει εποχή στην Ευρώπη.

Για τον νέο Μέσι, όπως τον αποκαλούν στη Νορβηγία, είχε μπει γερά για την μεταγραφή του και η Λίβερπουλ, ωστόσο ο νεαρός προτίμησε τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ο Σέλντερουπ έχει σκοράρει δέκα γκολ σε 17 αγώνες για τη Νόρτζελαντ αυτή τη σεζόν.
Ο Schjelderup επέλεξε τη δανική ομάδα το καλοκαίρι του 2020 ως 16χρονος, όταν είχε την επιλογή ορισμένων από τις κορυφαίες ακαδημίες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Λίβερπουλ.

«Επισκέφτηκα τέσσερις φορές τον Άγιαξ, τέσσερις φορές την PSV, την Τότεναμ, τη Λίβερπουλ, τη Γιουβέντους, τη Φούλαμ, την Αταλάντα και την Μπάγερν Μονάχου», εξήγησε ο Σέλντερουπ.

«Είναι [η Nordsjaelland] ένας σύλλογος που έχει δείξει ότι δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες και ξοδεύει τεράστιους πόρους για την ανάπτυξη παικτών».

Ο διεθνής Νορβηγός U21 παραδέχτηκε επίσης εκείνη την εποχή ότι ήταν οπαδός της Λίβερπουλ, αλλά απέρριψε και πάλι μια μεταγραφή στο Άνφιλντ σύμφωνα με το TV2.

Και πάλι έχοντας κατά νου την εξέλιξή του, ο Schjelderup θα ενταχθεί στην Μπενφίκα για 12,5 εκατομμύρια £, καθώς πιστεύει ότι θα γίνει πιο γρήγορα μια σημαντική προσωπικότητα στη Λισαβόνα.

Αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πεντέμισι ετών με την πορτογαλική ομάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Στις δηλώσεις του Βέλγου πρωθυπουργού Αλεξάντερ Ντε Κροο που χθες, Τετάρτη 27/3 δήλωσε ότι η χώρα του αντιμετωπίζει κινδύνους όσον αφορά στην ασφάλεια, ανησυχία...

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΗΔΙΚΑ ΑΕ ενημερώνει ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, από ώρα 8:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ., όλες οι υπηρεσίες που παρέχει θα είναι...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Άντονι Μπλίνκεν, θα μεταβεί στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για να...

ΔΙΕΘΝΗ

Πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας ανέφεραν ότι μέλη της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ θα επισκεφθούν αύριο Παρασκευή την Άγκυρα....