Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο τέως βασιλιάς – Προς το Τατόι η αυτοκινητοπομπή

Ξεκίνησε η αυτοκινητοπομπή προς το Τατόι μετά την εξόδιο ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνταντίνου, που τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, παρουσία της οικογένειάς του και 187 υψηλών προσκεκλημένων.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, δίπλα στους τάφους των προγόνων του, στα πρώην βασιλικά κτήματα του Τατοΐου. Συγκεκριμένα, στο κοιμητήριο του ναού της Αναστάσεως θα τελεστεί τρισάγιο και θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός δίπλα στους τάφους των προγόνων του, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια της αυτοκινητοπομπής, μοτοσικλετιστές και περιπολικά της Αστυνομίας θα κάνουν συνεχώς έλεγχο της διέλευσης, ενώ ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα ακολουθεί την πομπή και θα δίνει εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Προσωρινούς περιορισμούς για την κυκλοφορία drones, από τις 4:00 το πρωί με 5:00 το απόγευμα, στον εναέριο χώρο, συγκεκριμένων περιοχών στο κέντρο και στα βόρεια της Αττικής, προβλέπει ΝΟΤΑΜ, που εκδόθηκε στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας.

Επίσης, είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο και διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, σε όλο το μήκος της Μητροπόλεως.

Ακολούθως, όπως έχει γίνει γνωστό, η οικογένεια θα παραθέσει γεύμα για τους υψηλούς προσκεκλημένους της στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ως είθισται στην Ελλάδα, με ψαρικά.

Πλήθος πολιτών συγκεντρώνεται εδώ και ώρα στο Τατόι για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Επιθεώρηση Εργασίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 19040/81 (ΦΕΚ 742/Β/81) των υπουργών Οικονομίας και Εργασίας, που εκδόθηκε σε εκτέλεση του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, το πρωί, ο πρωθυπουργός θα περιοδεύσει στη Μυτιλήνη και στη συνέχεια θα...

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες. Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

ΔΙΕΘΝΗ

Το ιρανικό πρακτορείο Tasnim μετέδωσε σήμερα, επικαλούμενο «καλά πληροφορημένες πηγές», ότι δεν υπάρχει «καμία πληροφορία για επίθεση από το εξωτερικό», ενώ ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος...