Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από 23.000.000 ευρώ από την μεταγραφή του Μούντρικ θα δοθούν στον ουκρανικό στρατό

Ο Ουκρανός Μιχάιλο Μούντρικ πήρε μεταγραφή από την Σαχτάρ Ντονέτσκ για την Τσέλσι, με τους «Λονδρέζους» να πληρώνουν το ποσό των 99.000.000 ευρώ για την απόκτηση του νεαρού παίκτη ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του τους φίλους του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η χώρα από την οποία κατάγεται ως γνωστού περνάει μια δύσκολη εποχή με την «εισβολή» της Ρωσίας την οποία αντιμετωπίζει, εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Ο πρόεδρος της Σακτάρ, Ρινάτ Αχμέτοφ, επιβεβαίωσε πως θα δωρίσει 23.100.000 ευρώ στον ουκρανικό στρατό, σε ανακοίνωση του ίδιου στην ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ επίσης μίλησε για ενδεχόμενο φιλικό μεταξύ της Τσέλσι και της Σαχτάρ Ντονέτσκ στη Ντονμπάς Αρένα (στην οποία η ομάδα έχει να αγωνιστεί από το 2014), όταν τελειώσει ο πόλεμος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση έγραψε:

«Η Σαχτάρ Ντονέτσκ ήρθε σε τελική συμφωνία με την Τσέλσι, με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Μιχάιλο Μούντρικ να συνεχίζει την καριέρα του στους «Μπλε» στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αυτό της Αγγλίας.

Ποτέ δεν κράτησα μυστικό πως ένα από τα όνειρά μου είναι να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι παίκτες σαν τον Μούντρικ θα πρέπει να παραμένουν στην ομάδα μας και να παίζουν στο ουκρανικό πρωτάθλημα και να μας βοηθούν να κατακτήσουμε ευρωπαϊκά τρόπαια, αντί να τους υποστηρίζουμε όταν αυτοί παίζουν για τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου.

Όμως δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί, γιατί η Ουκρανία είναι αντιμέτωπη με τον φρικτό και άδικο πόλεμο που διεξάγει η Ρωσία. Αλλά είμαστε σίγουροι πως θα νικήσουμε. Και όταν γίνει αυτό, θα παίξουμε ένα φιλικό ενάντια στην Τσέλσι στην Ντονμπάς Αρένα, στο ουκρανικό Ντονέτσκ.

Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να δημιουργήσω το Heart of Azovstal, ένα έργο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους υπερασπιστές της Μαριούπολης και τις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών. Οι πράξεις γενναιότητάς τους είναι απαράμιλλες στη σύγχρονη ιστορία.

Για αυτό διαθέτω σήμερα 23.100.000 ευρώ στον ουκρανικό στρατό, για να βοηθήσω τους στρατιώτες, τους υπερασπιστές και τις οικογένειες τους. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών. Θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή ιατρικής και προσθετικής θεραπείας αλλά και ψυχολογικής υποστήριξης μέχρι και την ικανοποίηση συγκεκριμένων θεμάτων των στρατιωτών.

Για να διασφαλιστεί αυτό, το έργο θα έχει μια επαγγελματική ανεξάρτητη ομάδα που θα βρίσκεται σε επαφή με τους υπερασπιστές της Azovstal, τις οικογένειές τους, τους παρόχους φροντίδας και τους εθελοντές».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Δικαστές στο Διεθνές Δικαστήριο διέταξαν σήμερα (28/3) ομόφωνα το Ισραήλ να αναλάβει κάθε απαραίτητη και αποτελεσματική δράση προκειμένου να διασφαλίσει πως προμήθειες βασικών τροφίμων...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων....

ΔΙΕΘΝΗ

Μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες εκτυλίχθηκε μία απίστευτη ιστορία στην Αργεντινή που «κλόνισε» την οικογένεια του Άνχελ Ντι Μαρία, αλλά...

ΕΛΛΑΔΑ

Την δέσμευση ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα ανανεωθούν μέχρι τις 12 Μαΐου απέσπασαν με τον αγώνα τους οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ,...