Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο: Είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού ο 50χρονος – Την Πέμπτη η απολογία της 47χρονης

Απαγχονισμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 50χρονο που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Μοσχάτο, ενώ φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα. Επιβεβαιώνονται έτσι οι πληροφορίες για άγριο ξυλοδαρμό του από ανθρώπους με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές. Αύριο, Πέμπτη αναμένεται η απολογία 47χρονης που φέρεται να συμμετείχε στον θάνατο του 50χρονου, ενώ πρόσωπο – κλειδί για την υπόθεση θεωρείται η σύζυγος του θύματος η οποία αναζητείται.

Την Πέμπτη θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί η 47χρονη, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η γυναίκα φέρεται να έχει ομολογήσει στις Αρχές τη συμμετοχή της στον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή, στο σπίτι του στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του επήλθε, συνεπεία απαγχονισμού από το μονόζυγο στο οποίο είχε περάσει θηλιά χρησιμοποιώντας τη ζώνη του. Στο κινητό της τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη φέρεται να κατέγραφε τον καβγά με τον 50χρονο.

Η 47χρονη φώναζε: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο». Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια, υποστήριξε ακόμη ότι: «Ανέβηκε σε μία καρέκλα και πέρασε στο λαιμό του τη θηλιά που είχε φτιάξει με μία ζώνη στο μονόζυγο της πόρτας. Εγώ του τράβηξα την καρέκλα».

Η δικηγόρος της 47χρονης, κ. Κατερίνα Τσιώνα, μιλώντας στην ΕΡΤ και στις «Συνδέσεις» είπε ότι «βρισκόμαστε σε μια τραγική ιστορία και από τις πρωτοφανείς και για τα ποινικά χρονικά. Γιατί όντως εδώ δεν μιλάμε για μία δολοφονία, μιλάμε για μία αυτοκτονία. Η εντολέας μου από την πρώτη στιγμή περιέγραψε ό,τι συνέβη, έχει επιβεβαιωθεί πλήρως και από τα ευρήματα. Προσπάθησε να αποτρέψει το τέλος και να αποτρέψει και τον θάνατο τον οποίο είχε προαποφασίσει ο θανών. Προσπάθησε στο τέλος να αποτρέψει και τον θάνατο που είχε προαποφασίσει ο θανών. Οι συνθήκες του απαγχονισμού είναι ιδιαίτερες και δεν θέλω πολύ να επεκταθώ».

Πριν φτάσει στο σπίτι του θύματος, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη 47χρονη, να ρωτά στην περιοχή την ακριβή διεύθυνση του 50χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της 47χρονης φέρεται να είπε: «Η κόρη μου βρέθηκε τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο. Η κόρη μου είναι αθώα».

Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, κ. Γιώργος Κλλιακμάνης ανέφερε:«Εάν είχε αποφασίσει το θύμα να αυτοκτονήσει και η φερόμενη ως δράστης του έδωσε τη συνδρομή ή του προκάλεσε την απόφαση, μιλάμε για συμμετοχή σε αυτοκτονία που είναι πλημμέλημα… ή εάν αυτή προκάλεσε το δυσάρεστο γεγονός».

Σημειωτέον, η 47χρονη ήταν εκείνη που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Μέσα είναι κρεμασμένος. Εγώ τον σκότωσα, γιατί μου χρωστούσε λεφτά». Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη φέρεται να έχασε από τη συνεργασία τους 150.000 ευρώ.

Πηγές αναφέρουν ότι ο 50χρονος είχε πέσει πριν από λίγες ημέρες, θύμα ξυλοδαρμού στο γραφείο του από άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε εκείνον και αυτός τους είχε εξαπατήσει. Οι έρευνες της αστυνομίας στέφονται και στη σύζυγό του, αλβανικής καταγωγής, την οποία αναζητούν. Μάλιστα, ο 50χρονοςδήλωση που είχε κάνει πρόσφατα ο 50χρονος, κατηγορούσε τη σύζυγό του ότι είχε πάρει τα χρήματα και είχε φύγει από τη χώρα.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Με χειροκροτήματα και φωνές ενθουσιασμού υποδέχτηκαν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φρέντη Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές οι υποστηρικτές και...

ΔΙΕΘΝΗ

Η μέση θερμοκρασία στη μητροπολιτική Γαλλία κατέρριψε το Σάββατο ένα νέο ρεκόρ πρώιμης ζέστης, ξεπερνώντας το προηγούμενο που είχε καταγραφεί μόλις την 6η Απριλίου,...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Corriere della Sera μεταδίδει δηλωση του ΥπΕξ Αντόνιο Ταγιάνι σε ακροάσεις στις κοινές επιτροπές εξωτερικών υποθέσεων. “Απαιτούμε από το Ιράν και τις συνδεδεμένες με...

ΔΙΕΘΝΗ

Στην απόφαση, να πλήξει με επώδυνο τρόπο το Ιράν, αλλά χωρίς να προκαλέσει έναν περιφερειακό πόλεμο, κατέληξε το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ, με τον χρόνο να...