Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βέρτης: Πετούν έξω από το κέντρο «Όραμα» τον τραγουδιστή

Νίκος Βέρτης: Το νυχτερινό μαγαζί «Όραμα» το οποίο τα τελευταία 20 χρόνια συνεργάζεται με τον Νίκο Βέρτη με μεγάλη επιτυχία, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον τραγουδιστή.
Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, μάλιστα, τα τελευταία 8 χρόνια, μια εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη είχε μισθώσει το συγκεκριμένο οίκημα.Σήμερα το πρωί (20/01) φέρεται να έγινε έξωση στον Νίκο Βέρτη από το «Όραμα» ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 87.000 ευρώ για παράνομη διαφήμιση στον προαύλιο χώρο.

Νίκος Βέρτης: Τι λέει η πλευρά του τραγουδιστή

Η εκπομπή Super Κατερίνα επικοινώνησε με την πλευρά του Νίκου Βέρτη, η οποία φέρεται να δήλωσε: «Μετά από 8 χρόνια επινοικίασης του Όραμα από εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη, ο γνωστός τραγουδιστής αποχώρησε από την εκμίσθωση του χώρου γιατί δεν συμφώνησαν με τον ιδιοκτήτη. Έχει μέρες που έχει φύγει από το ακίνητο η εταιρεία που λειτουργούσε το ακίνητο αφού ο Βέρτης δεν ήθελε να ξαναδουλέψει καθώς λογικά δέχθηκε αυτό που τα τελευταία χρόνια τόσο πολύ ποθούσε. Ο κος Βέρτης έχει αποχωρήσει παίρνοντας νομίμως τον εξοπλισμό εδώ και μια εβδομάδα. Έρχονται πολύ σπουδαία νέα με μια εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση προς τον κ. Βέρτη».

 

Νίκος Βέρτης: Τι λέει η δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του ακινήτου

Η κυρία Ανθή Γκιουρτζίδου, δικηγόρος των ιδιοκτητών του εν λόγω ακινήτου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έδωσε την δική της εκδοχή. «Εμένα οι εντολείς μου είναι οι ιδιοκτήτες του ακινήτου. Δεν έχουν καμία σχέση με εταιρείες συμφερόντων και συνεργασίες με τον Νίκο Βέρτη. Αγόρασαν το ακίνητο το 2018 από προηγούμενους ιδιοκτήτες και από κει και πέρα, ξεκίνησε μια σφοδρή δικαστική διαμάχη με την Θέαμα ΕΠΕ, την εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη, δεδομένου πως υπήρχαν εκτεταμένες φθορές από την εγκατάλειψη ενός από τα δύο κέντρα διασκέδασης που είχε ενοικιάσει», αναφέρει αρχικά.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο αγροτεμάχιο 12 στρεμμάτων και πάνω υπάρχει το “Όραμα” και το “Lido”. Το Lido είχε αφεθεί στην τύχη του, σε μία απόλυτη αχρηστία, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει το δικαίωμα να αποβάλλει τον νοικάρη για κακή χρήση του μισθίου, με βάση όσα λέει ο Αστικός Κώδικας. Αυτή είναι η απόφαση 126/2023 του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης που εκδόθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2023 και υποχρεώνει τις δύο εταιρείες του Νίκου Βέρτη να αποχωρήσουν», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως οι ιδιοκτήτες του ακινήτου δεν είχαν προχωρήσει σε καμία συμφωνία με τον τραγουδιστή, όπως εκείνος ισχυρίζεται.

«Όλα όσα ακούω είναι αποκυήματα της φαντασίας του κυρίου Βέρτη. Ο Νίκος Βέρτης δεν είχε επινοικιάσει τον χώρο. Αναφέρομαι σε δύο εταιρείες συμφερόντων του, εκτός κι αν εννοεί ότι αυτές οι δύο εταιρείες είναι ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης. Δεν τις μήνυσαν τις εταιρείες, τις ενήγαγαν, έκανα αγωγή για έξωση. Υπάρχουν στα χέρια μου μηνύματα της δικηγόρου του κυρίου Βέρτη, της κυρίας Σιγκάλ Ταβάρι, ισραηλινής δικηγόρου, η οποία απείλησε κυριολεκτικά τον κύριο Μοέν Χούρι, προκειμένου να μείνει στο μίσθιο η εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη. Ας μας δείξουν ένα έγγραφο παράδοσης του μισθίου. Αν είχε παραδοθεί το μίσθιο, δεν θα μπορούσε να γίνει αποβολή», υπογράμμισε η δικηγόρος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...